Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Festiwal podwyżek w bankach

5384
#QSTON nieaktywny
2 grudnia 2012r. o 23:15
Miało być za darmo a już są opłaty i to w dodatku bez powiadomienia. Alior pobija ceny opłat

http://kontomierz.pl/blog/main/podwyzki-w-bankach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~joe-black niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 0:29
przejdź do mbank ;)
~RRR niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 8:52
~joe-black napisał(a): przejdź do mbank ;)

i co ,mylisz że ci nie będa tacy sami - walną cię jak nie tej to zdrugiej strony.Na wszystkie banki trzeba uważać ,a szczególnie na Getin.
8528
#skun871 nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 10:46
w Credit Agricole też podwyżki
~Sisii niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 18:29
w pko bp również podnoszą :(

zawinełam się do Milenium, na konto ze zwrotem. Na razie ok
~Przemysław niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 19:21
W chwili podpisywania z baniem umowy jesteśmy dla niego najlepszym klientem .Natychmiast po jej podpisaniu stajemy się dłużnikiem.
Zawierane umowy podlegają zmianom jedynie przez stronę bankową i zawsze w interesie banku.Dzieje się tak dlatego że banki mają przyzwolenie na takie praktyki od władzy.To efekt zachowania starego po komuszego prawa.
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 19:28
Panie Przemku :) sorki za poufałość :)
pisze Pan coś tam o czymś ,,pokomuszym,, ale nic w pańskim życiorysie nie wyczytałem o pańskich przynależnościach bo...jakiś ,,utajniony jest,, ;)
poda mi Pan jakiś odnośnik gdzie mogę coś więcej o Panu przeczytać?
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Jasio niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 20:04
Panie Przemyslawie, czy w Pana zyciu nastapilo woogole cos wesolego. Pisze Pan o spiskach, wykorzystywaniu, nieudolenej wladzy.
To kazdy z nas wie i widzi co sie dzieje, zawsze tak bylo jest i bedzie. RPP tego nie zmieni nie ma szans.
Niech Pan nauczy sie widziec jakies pozytywy dookola siebie.
Zyc trzeba dalej i przec do przodu. A narzekajac na wszytko mozna tylko zgorzkniec.
Zreszta widac co sie w Polsce dzieje i jak polacy podchodza do zycia po ogladalnosci takich programow jak:
Trudne sprawy, Dlaczego ja ? itd.
pozdrawiam i zycze wiecej optymizmu na codzien
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK