Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Oddaj krew 14.12.2012r. DLA DZIECI Z ODDZIAŁU ONKOLOGII

211
skorn
12 grudnia 2012r. o 18:37
a kto się nim zajmie, jak zasłabniesz?

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 19:17
skorn napisał(a): a kto się nim zajmie, jak zasłabniesz?

przyjdę z mężem i dzieckiem :) tylko nie wiem ile się czeka ;) ile dziecko wytrzyma w kolejce
3145
#hemi nieaktywny
12 grudnia 2012r. o 20:40
~Ameise napisał(a): ja pójdę oddać krew tylko powiedzcie proszę czy tam zawsze są tłumy?bo będę z dzieckiem i nie wiem jak długo się czeka w kolejce? dziękuję za odp :)

Pamiętając to co było w zeszłym roku stwierdzic można jedno:najwieksza inwazja i kolejki są na samym poczatku,a póxniej jak już przejdzie ta "pierwsza fala" może być luźniej;)
Więc nie polecam pierwszych 2-3h.
W razie jak by się mąż z dzieckiem nudzili (bo kolejka i wypełnianie ankiety to żadna atrakcja) to zawsze mąż jak będą warunki będzie mógł sie przejść po stoiskach swiatecznych;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 20:49
hemi napisał(a):
~Ameise napisał(a): ja pójdę oddać krew tylko powiedzcie proszę czy tam zawsze są tłumy?bo będę z dzieckiem i nie wiem jak długo się czeka w kolejce? dziękuję za odp :)

Pamiętając to co było w zeszłym roku stwierdzic można jedno:najwieksza inwazja i kolejki są na samym poczatku,a póxniej jak już przejdzie ta "pierwsza fala" może być luźniej;)
Więc nie polecam pierwszych 2-3h.
W razie jak by się mąż z dzieckiem nudzili (bo kolejka i wypełnianie ankiety to żadna atrakcja) to zawsze mąż jak będą warunki będzie mógł sie przejść po stoiskach swiatecznych;)

ślicznie dziękuję za odpowiedż :)
~Adam F niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 9:47
Wczoraj byłem we Wrocławiu w WCKiK rozmawiałem o naszej akcji przyjedz ambulans ale stanowiska do poboru 4 będą w pałacu ślubów tak że w miare będzie to szło szybko niestety pewnych procedur nieda się przeskoczyć.
Myślę że kolejki będą z jednej strony to znaczy że mieszkańcy chcą pomagać pomyślcie że dzieci dla których oddajemy krew też czekają !! !! tak że poczekajcie troszeczkę :)
Pozdrawiam wszystkich dawców i do zobaczenia w piątek
~aa niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 10:17
a dostaje się jakieś zwolnienie z pracy na ten dzień ? :D
~Jacek M niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 10:43
oddał bym ale nie mam przerwy 2 miesiące, szkoda !!!!!

p.s. trzeba oddawać bo jak sobie sami nie pomożemy to nikt nam nie pomoże
2769
#andrzej412 nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 10:44
~aa napisał(a): a dostaje się jakieś zwolnienie z pracy na ten dzień ? :D

tak ;) jak oddasz, to masz ten dzień w którym oddałeś wolny ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza