Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

ODZIEŻ UŻYWANA

10017
#kajarl77 nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 13:23
Byłam , kupiłam kilka rzeczy , i polecam .
Towar dobrej jakości i najtaniej w Bolesławcu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10020
#arni89 nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 16:45
Popieram wypowiedz , super ciuszki za naprawdę niewielkie pieniądze
4868
#Anna_eS nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 17:48
Ciekawe, zajrzę jutro lub w poniedziałek. Mam nadzieję, że nie jest to kolejny lumpek, w którym trzeba za stary znoszony sweter zapłacić 10zł a nawet do wycierania podłóg się nie nada... Niestety tak jest w większości sklepów z odzieżą używaną w Bolesławcu.

A czy jest może jakiś sh na wagę oprócz tego za Chumedem?
9942
#amal nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 7:20
Sweterki sa , I to bardzo ładne . Zapraszam do obejrzenia
3540
#Wizard nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 12:14
Anna_eS napisał(a):

A czy jest może jakiś sh na wagę oprócz tego za Chumedem?

Najtańszy Ciuchland na wagę jest w nowogrodźcu w Poloniatex-ie . Wszyscy sprzedawcy szmat kupują tam workami , a potem sprzedają towar na rynkach i sklepach. Fakt że dojazd kosztuje , ale już za 50 zł nakupisz cały wór ciuchów dla siebie i dziecka , bo ceny mają najniższe w okolicy ( za kilogram ) .
Ps. Po stojakach i stołach na ciuchy widzę że właścicielka sklepu , też tam się zaopatruje :P tam mają takie same :D
9942
#amal nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 11:55
Sklem na ul. łokietka to sklep POLONIAEX , zapraszam I udzielę wszelkich informacji

Dopisane 10.12.2012r. o godz. 06:26:

Dziś nowa dostawa

Dopisane 11.12.2012r. o godz. 07:26:

Info dla Pani Jadzi , kurtkeczka czeka

Dopisane 20.12.2012r. o godz. 11:55:

ZAPRASZAMY CODZIENNIE NOWY TOWAR
10145
#Ola123 nieaktywny
4 lutego 2013r. o 13:25
To prawda ze najtaniej jet w Nowogrodżcu w Polonateksie. Wszyscu tam jeżdżą bo za kg - 7 zł. Obsługa ekstra,dziewczyny mile a jak jest kolejka to za lade staje nowy tak od pol roku wlasciciel pan Arek wtedy dopiero mozna zrobic rabat.

Dopisane 04.02.2013r. o godz. 13:25:

Byłam w nowym sklepie w Bolesławcu na Starzyńskiego w Lilipucie. Tam dopiero jest wybór. Naprawdę extra. Tam jest najtaniej i naprawdę polecam.
4076
#ediita2 nieaktywny
4 lutego 2013r. o 15:31
Ola123 napisał(a): To prawda ze najtaniej jet w Nowogrodżcu w Polonateksie. Wszyscu tam jeżdżą bo za kg - 7 zł. Obsługa ekstra,dziewczyny mile a jak jest kolejka to za lade staje nowy tak od pol roku wlasciciel pan Arek wtedy dopiero mozna zrobic rabat.Dopisane 04.02.2013r. o godz. 13:25:Byłam w nowym sklepie w Bolesławcu na Starzyńskiego w Lilipucie. Tam dopiero jest wybór. Naprawdę extra. Tam jest najtaniej i naprawdę polecam.

jak mieszkałam koło Nowogrodźca czesto tam jeżdziłam ale myslalm ze juz zamknęli tą hurtownie , ale bede musiala sie tam znowu wybrac :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza