Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

I Turniej Play Station 3 FIFA 13

~fidodido niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 21:42
dokladnie fifka wymiata
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5181
#Bobiszna nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 23:11
Nie wiecie co to życie
4094
#arkadiuszw nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 10:13
zycie to nie je bajka
2630
#pawelgaw nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 12:13
Chłopaki nie kłócić się co lepsze a co gorsze. Ja swoją przygodę zacząłem od FIFY international, potem po kolei 96,97, 98 , 99 i tak do 2003 (98 i 99 bardzo dobry tytuł). Później kolega pokazał mi Winning Eleven 7 od tamtej pory uznawałem tylko PESa aż do 2010 kiedy kupiłem synowi ps3 z fifą. od tamtej pory gramy częściej w fifę chodź oba tytuł posiadamy. Uważam że Fifa jest arcadowa i każdy z każdym może wygrać. PES to taki symulator i tam już umiejętności mogą być dużą przewagą.
A co do turnieju to było super. choć trwało to długo to organizacja bardzo dobra. Mój syn bawił się świetnie i gdyby wykorzystał choć jedną trzecią swoich sytuacji to napewno doszedł by wyżej. Czekamy na następny turniej[img=1355224348_heuwiek.jpg]

Dopisane 11.12.2012r. o godz. 12:13:

[img=1355224415_n2efsvx.jpg]

Easy Peasy Lemon Squezzy
3467
#Unborn nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 12:36
akurat jeżeli o strategie, symulacje piłki itp. to od bodajże Fify 12 to FifA jest już najlepsza we wszystkim;
jako że nie bardzo chce m,i się pisać to przekleję tekst z gry-online

"Jedną z najważniejszych nowości tej odsłony serii jest Impact Engine - nowy silnik odpowiadający za detekcję kolizji zawodników i symulację zdarzeń wynikłych po zderzeniach. Dzięki niemu faule i kontuzje zawodników wyglądają o wiele bardziej realistycznie, a efekty nieczystych zagrań odzwierciedlają stopień brutalności ataków na nogi piłkarzy.
Nowa FIFA to także ulepszony model dryblingu, koncentrujący się na 360-stopniowej kontroli nad zawodnikiem oraz moduł Personality Plus, dokładnie odzwierciedlający charakterystyczne umiejętności największych gwiazd piłki i wykorzystujący je podczas rozgrywki. Zmiany dotknęły również grę w defensywie - moduł Tactical Defending pozwala na wierniejsze ukazanie poczynań w obronie, urozmaicając je za pomocą stosowania pressingu całej formacji i precyzyjnego krycia rywali podczas ich akcji ofensywnych."
~sekacz niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 12:49
pawelgaw , to ja wygralem z twoim synem w 1/8 finału , powiem ci ze to byl mój najcięższy przeciwnik , ja doszedlem do finału i przegralem co prawda w rzutach karnych ale grało mi sie z nim o wiele latwiej. Twoj syn ma duze umiejetnosci, widzialem to w jego wczesniejszych potyczkach dlatego gralem z nim ultradefensywną strategią z 5 obroncami i nastawilem sie na kontratak i udało mi sie wymęczyć 1:0. I to jest właśnie piękno tego sportu i realizm tej gry :) nawet Wisła Kraków jak sie zamuruje to może ograć Barcelone :)
2630
#pawelgaw nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 13:04
~sekacz napisał(a): pawelgaw , to ja wygralem z twoim synem w 1/8 finału , powiem ci ze to byl mój najcięższy przeciwnik , ja doszedlem do finału i przegralem co prawda w rzutach karnych ale grało mi sie z nim o wiele latwiej. Twoj syn ma duze umiejetnosci, widzialem to w jego wczesniejszych potyczkach dlatego gralem z nim ultradefensywną strategią z 5 obroncami i nastawilem sie na kontratak i udało mi sie wymęczyć 1:0. I to jest właśnie piękno tego sportu i realizm tej gry :) nawet Wisła Kraków jak sie zamuruje to może ograć Barcelone :)
powiem tak. Jeśli to moja drużyna wygrywa bo miała szczęście to wtedy to jest piękno tego sportu. Jeśli przegrywa to już nie jest takie piękne :P:P hehe Napewno syn chce rewanżu. Musi popracować nad wykończeniem sytuacji bo co z tego że siedzi na przeciwniku 90 minut a przeciwnik z kontry strzela brame w ostatniej minucie. Gratulacje wejścia do finału. Pochwal się co wygrałeś.
Co do Pro Evolution Soccer tam nie ma już takich fuksów i częściej jest tak że lepszy wygrywa...a w Fifie każdy ma szanse ograć najlepszego

Easy Peasy Lemon Squezzy
~sekacz niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 13:22
spoks , jak bedzie chcial rewanzu to niech wysle do mnie w fifie o dodanie znajomego , mój login w psn to sekacz7 , za drugie miejsce dostalem piłkę adidasa , talon do chilli pizza i dyplom , rewelacji nie ma ale nie po to sie tam szło żeby nagrody wygrywać tylko dla świetnej zabawy która została nam zapewniona :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza