~też obywatel niezalogowany 12 grudnia 2012r. o 18:40
Skandaliczna jest wypowiedź Prezydenta, czyżby zapomniał że też był Starostą. Jak widać na zdjęciu obecne było towarzystwo wzajemnej adoracji i kilka osób kojarzących mi się z postawami "lekko fanatycznymi".
"- Ciała ofiar katastrofy w Smoleńsku zostały rzucone przez Rosjan na fragmenty folii ułożonej na ziemi. Leżały w ten sposób na widoku, czekając na włożenie ich do trumien."
to akurat wyszło na jaw niedawno, gdy wyciekły zdjęcia
cyt.:"To poddaje w wątpliwość profesjonalizm i wiarygodność Rosji"
A to kiedyś Rosja była wiarygodna i profesjonalna??:| No profesjonalna to tak tyle że w łupieniu m.innymi nas...
Urzekły mnie tez dwa pierwsze "stwierdzenia", to o "najwybitniejszym polskim polityku" i "oddaniu obywateli"... Ale to chyba o Piłsudskim było, tak myślę...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.