Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wystawa z podtekstem
~Do Romana niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 19:31
Facet, weź się lepiej za sprawy miasta, za lepszy los przedsiębioróćw, mieszkańców (najwyższe z możliwych podatki w 2013), a Ty kur..a o Tupolewie? Masakra jakaś. Jedź facet na marsz do Warszawy i nie wracaj do mojego miasta!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 20:20
&feature=g-high-rec
~beatus niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 21:17
Popieram Romana w tym co mówi, moim zdaniem nie chodzi o to skąd się jest, do czego się należy tylko to co się mówi i jak się mówi. Chłop dobrze gada, że jest niezdrowa atmosfera, że podpisy nie są kontrowersyjne. Dla mnie nieważne jest jaka partia stoi za gościem, jaka opcja, może być człowiek z lewicy, prawicy czy jakkolwiek to nazwiecie, jak będzie dobrze, mądrze mówił to przyznam mu rację. Smoleńsk dotknął wielu Polaków, i możecie się śmiać z tych co mówią o zamachach itp. ale każdy socjolog Wam powie że w takiej sytuacji, przy tylu niedomówieniach, przy takim ciśnieniu, to jest normalne, bo ludzie chcą prawdy, a jak jej nie ma, to różne mysli przychodzą do głowy. Najróżniejsze...
~ niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 21:23
Pan Roman był pierwszym Starostą Powiatu a teraz ma czelność obrażać obecne Władze Powiatu, lepiej niech popatrzy na czubek własnego nosa a nie szuka pod lasem.
~RRR niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 21:23
Ostatnio Romanowi udaje się jedno : skutecznie dzielić lokalną społeczność.Facet zapomina ,ze miał być prezydentem miasta,a nie PISowsko-klerykalnym aparatczykiem.
~kiko niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 21:24
Chłopie, pieprzysz głupoty, Roman buduje podwaliny, ale sobie pod wybory do parlamentu lub Euro . Temu służą jego wyjazdy W-wy. Nasz prezydent jest cwany i wie, że najwyższy czas się ewakuować. Jego dni są policzone, on ma w d...e Bolesławiec.
~ niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 21:25
Powinny przemawiać zdjęcia, a nie słowa na otwarciu i podpisy pod zdjęciami, dzięki którym wystawa zmienila się w propagandową wielodniową imprezę :>
~luca brassi niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 21:43
Nieważne kto przyjdzie. Ważne, kto świadomie i z premetydacją nie przyjdzie na tę wystawę. Ja nie przyjdę. Nie interesuje mnie co tam pokazują. To nie moja sprawa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza