~Do Romana niezalogowany 12 grudnia 2012r. o 19:31
Facet, weź się lepiej za sprawy miasta, za lepszy los przedsiębioróćw, mieszkańców (najwyższe z możliwych podatki w 2013), a Ty kur..a o Tupolewie? Masakra jakaś. Jedź facet na marsz do Warszawy i nie wracaj do mojego miasta!
Popieram Romana w tym co mówi, moim zdaniem nie chodzi o to skąd się jest, do czego się należy tylko to co się mówi i jak się mówi. Chłop dobrze gada, że jest niezdrowa atmosfera, że podpisy nie są kontrowersyjne. Dla mnie nieważne jest jaka partia stoi za gościem, jaka opcja, może być człowiek z lewicy, prawicy czy jakkolwiek to nazwiecie, jak będzie dobrze, mądrze mówił to przyznam mu rację. Smoleńsk dotknął wielu Polaków, i możecie się śmiać z tych co mówią o zamachach itp. ale każdy socjolog Wam powie że w takiej sytuacji, przy tylu niedomówieniach, przy takim ciśnieniu, to jest normalne, bo ludzie chcą prawdy, a jak jej nie ma, to różne mysli przychodzą do głowy. Najróżniejsze...
Pan Roman był pierwszym Starostą Powiatu a teraz ma czelność obrażać obecne Władze Powiatu, lepiej niech popatrzy na czubek własnego nosa a nie szuka pod lasem.
Ostatnio Romanowi udaje się jedno : skutecznie dzielić lokalną społeczność.Facet zapomina ,ze miał być prezydentem miasta,a nie PISowsko-klerykalnym aparatczykiem.
Chłopie, pieprzysz głupoty, Roman buduje podwaliny, ale sobie pod wybory do parlamentu lub Euro . Temu służą jego wyjazdy W-wy. Nasz prezydent jest cwany i wie, że najwyższy czas się ewakuować. Jego dni są policzone, on ma w d...e Bolesławiec.
~luca brassi niezalogowany 12 grudnia 2012r. o 21:43
Nieważne kto przyjdzie. Ważne, kto świadomie i z premetydacją nie przyjdzie na tę wystawę. Ja nie przyjdę. Nie interesuje mnie co tam pokazują. To nie moja sprawa.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.