Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dofinansują in vitro w Bolesławcu?
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 21:41
~ napisał(a): Czy ta metoda polega również na obserwowaniu organizmu mężczyzny? Co zrobić, jeżeli to męzczyzna jest bezpłodny?

zgloś sie do kliniki specjalistycznej np we wroclawiu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~x niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 21:41
~ napisał(a): Czy ta metoda polega również na obserwowaniu organizmu mężczyzny? Co zrobić, jeżeli to męzczyzna jest bezpłodny?

Są jeszcze brygady lotne PO wszystko załatwia.
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 21:43
falco napisał(a): zostawcie dupę każdej kobiety w spokoju i zajmijcie sie własną... :P

A co ma pupa kobiety wspólnego z in vitro albo z rodzeniem? :D
2900
#falco nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 21:47
co ma wspólnego?
pomyśl... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
3688
#Pynchoon nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 21:47
~ napisał(a):
Przepraszam, ale z mojej pensji są potrącane składki na POLSKI NFZ. Nikt mnie nie pytało zdanie czy chce tu płacić czy może gdzieś w UE. Gdybym miała wybór... leczyłabym się właśnie w Goerlitz albo i dalej :)))

Jak zauważyłaś w poprzednim wpisie to Twoja d..., zatem pamiętaj, że z prawami, łączą się też obowiązki. I nikt Ci nie broni korzystać z niemieckiej, czy innej służby zdrowia, może trzeba zapłacić ale jak pisałem z prawami łączą się obowiązki i koszty.

A NFZ jest od leczenia, z czym aborcja nie ma nic wspólnego.

~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 21:52
falco napisał(a): milion internautów to milion zdań na temat in vitro
milion wpisów czy milion stron w tym temacie zapisanych niczego ,w Was nie zmieni bo każdy będzie miał własne zdanie i nikt nikogo nie przekona :)
moje zdanie jest takie
zostawcie dupę każdej kobiety w spokoju i zajmijcie sie własną... :P

Dokładnie:D
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 21:58
falco napisał(a): milion internautów to milion zdań na temat in vitro

Dwa zdania znam!!Jestem za albo jestem przeciw! :D
Możesz wymienic pozostałe dziewięćset dziewięćdziesiąt dziewięc tysięcy dziewięćset dziwięćdziesią osiem?? :P
2900
#falco nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 22:16
jest jeszcze ,,jestem za a nawet przeciw,, ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza