Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Remont ratusza za 3,6ml zł.

~SebeQ niezalogowany
25 grudnia 2012r. o 23:37
Dzisiaj wyszedłem z rodzinką zobaczyć na rynku szopkę , brak słów . Godzina 13 nic się nie dzieje , nie ma śladu zainteresowania ze strony władz miasta . Spacerowało dużo ludzi a szopka świeciła pustką . Ale odnowa budynku ratusza , idzie pełną parą . I mam pytanie czy za te 3,6ml zł nie byłoby lepiej zrobić chodnik z Dobrej do B-c albo Łąki do B-c . Ja osobiście potraciłbym dwie osoby na drodze z Łąki , było ciemno , padał deszcz , gość szedł zygzakiem~~~ po drodze . No ale to nie jest istotne , ważne jest centrum " Aby żyło się lepiej " . A i jeszcze jedno , poraziła mnie ilość lokali na rynku do wynajęcia - czy to nie daje "wam" darmozjadom do myślenia (nawiązuję teraz do podatku od nieruchomości ) .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1744
bartek23
26 grudnia 2012r. o 12:03
~SebeQ napisał(a): Dzisiaj wyszedłem z rodzinką zobaczyć na rynku szopkę , brak słów . Godzina 13 nic się nie dzieje , nie ma śladu zainteresowania ze strony władz miasta . Spacerowało dużo ludzi a szopka świeciła pustką . Ale odnowa budynku ratusza , idzie pełną parą . I mam pytanie czy za te 3,6ml zł nie byłoby lepiej zrobić chodnik z Dobrej do B-c albo Łąki do B-c . Ja osobiście potraciłbym dwie osoby na drodze z Łąki , było ciemno , padał deszcz , gość szedł zygzakiem~~~ po drodze . No ale to nie jest istotne , ważne jest centrum " Aby żyło się lepiej " . A i jeszcze jedno , poraziła mnie ilość lokali na rynku do wynajęcia - czy to nie daje "wam" darmozjadom do myślenia (nawiązuję teraz do podatku od nieruchomości ) .

Kwestia chodników w tych miejscach to raczej Urząd Gminy oraz Starostwo

MENTE ET MALEO
2900
#falco nieaktywny
26 grudnia 2012r. o 12:04
,,szopka,, trwa przez cały rok w Bolesławcu więc władze uznały że szopka w święta to już za dużo... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Toker niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 12:08
Za 3,6 mln to mozna pol boleslawca wyremontowac, tylko trzeba miec troche rozumu. Ale 3 mln trafia do kieszeni naszych boleslawieckich wladz. A my mamy remoncik za 600000 ktorego w dodatku nie widac. Okradaja was, sciemniaja wiec nie liczmy ze cos sie tu zmieni. W tej szopce powinien prezydent miasta siedziec bez skarpet i odwalac pokute za wszystkie klamstwa
~ niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 13:18
~SebeQ napisał(a): Dzisiaj wyszedłem z rodzinką zobaczyć na rynku szopkę , brak słów . Godzina 13 nic się nie dzieje , nie ma śladu zainteresowania ze strony władz miasta . Spacerowało dużo ludzi a szopka świeciła pustką . Ale odnowa budynku ratusza , idzie pełną parą . I mam pytanie czy za te 3,6ml zł nie byłoby lepiej zrobić chodnik z Dobrej do B-c albo Łąki do B-c . Ja osobiście potraciłbym dwie osoby na drodze z Łąki , było ciemno , padał deszcz , gość szedł zygzakiem~~~ po drodze . No ale to nie jest istotne , ważne jest centrum " Aby żyło się lepiej " . A i jeszcze jedno , poraziła mnie ilość lokali na rynku do wynajęcia - czy to nie daje "wam" darmozjadom do myślenia (nawiązuję teraz do podatku od nieruchomości ) .

Cala banda świetnie "wypadła" w lokalnej TV, gdzie pokazano bolesławianom jakich to mamy kochających i wspaniałomyślnych rządzących ,to że w realu syf i malaria to inna sprawa. Jak normalny człowiek to ogląda , to pęka ze śmiechu. Prezydent, Przewodniczący Rady Miasta ,beton lokalny w intonacji trzeciorzędnego księdza próbowali wydusić słuchającym łzy szczęścia, obłuda i hipokryzja . Jakież to było wzruszające !
~ niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 13:26
PO PIERWSZE MIESZKAŃCY głosujcie na nas a my wam zrobimy SZOPKĘ za wasze pieniądze...

Zmoderowano 26.12.2012 godz.18:39 - powód: korekta cytowania (sentinel)
7066
#Gamelin nieaktywny
26 grudnia 2012r. o 13:27

a co ma sie dziac ? co ty bys chcial zeby sie działo ? osiolek ma breakdance tanczyc czy jak ... no tak jak nie ma o czym pomarudzic to trzeba wymyslic temat : budowa chodnika z lasu do miasta zamiast remontu ratusza - polska mentalnosc jest żałosna :D

~Rafi niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 14:21
I co z tego że nic się nie dzieje w szopce ?? ludzie wolą odpoczywać a nie zajmować się tym co w szopce jest . na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info ci to pisałem to nie jest interesik miasta tylko powiatu

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza