Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Potrzebuje Radce Prawnego lub Adwokata

3552
#tede3178 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 18:55
Niestety ale nie mozesz spac spokojnie jak dostales zawiasy na pierwszej sprawie i dostaniesz zawiasy na drugiej to sad musi ci odwiesic te pierwsze.
Takie jest prawo

Dopisane 30.12.2012r. o godz. 18:55:

tede3178 napisał(a): Niestety ale nie mozesz spac spokojnie jak dostales zawiasy na pierwszej sprawie i dostaniesz zawiasy na drugiej to sad musi ci odwiesic te pierwsze.
Takie jest prawo

Co nie oznacza ze musisz isc siedziec jest kilka furtek zeby sie wywinac.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4570
#rafix0016 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:26
Konrad. Osobiscie miałem znajomego który dostał 3 razy z rzedu wyrok w zawieszeniu za podobny rodzaj przestepstwa i nie odwiesili mu żadnego......
a sa wypadki ze na pierwszej sprawie ktos dostaje "na twardo". Nie ma reguły...
Wszystko zalezy tez od opinii , co robisz na codzien-jak praca,rodzina,dzieci...itp...

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
3552
#tede3178 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:33
Powiem tak jezeli popelnisz po raz drugi przestepstwo z tego samego art. podczas okresu proby to sad musi odwiesic ci poprzedni wyrok i niema tutaj zadnej dyskusji jak sad tego nie zrobi to wtedy on zlamie prawo.
4570
#rafix0016 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:36
no własnie tez tak myślalem...do czasu....
i tez sie zdziwiłem jak koleżka wrócił sobie do domku...a reszta została.....w celi ...hehehehe. :D

2924
#Anonim2924 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:40
rafix0016 napisał(a): Konrad. Osobiscie miałem znajomego który dostał 3 razy z rzedu wyrok w zawieszeniu za podobny rodzaj przestepstwa i nie odwiesili mu żadnego......

Rafix a ręki mu nie odcięli? Dziwne... (Rozumiem ze chodzi o kradzież)
4570
#rafix0016 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:44
tego to juz nie wiem bo nigdy wiecej go nie spotkałem ..hehehe
może mu uje....bali i rzeczywiscie sie wykrwawił chłopina.... ;)

3552
#tede3178 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:44
art.75 k.k
2924
#Anonim2924 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:47
rafix0016 napisał(a):
może mu uje....bali i rzeczywiscie sie wykrwawił chłopina.... ;)

Hehe :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.