Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Płk. Ryszard Kukliński/ Stan Wojenny w Bolesławcu

~zacofany moher niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 17:21
Dziwna prośba...
Raczej nikt z Bolesławca nie znał pułkownika osobiście. A słyszała chyba większość. Więc co chce Pan uzyskać? Jakieś wyniki statystyczne? Nie rozumiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2663
#blues nieaktywny
6 stycznia 2013r. o 17:33
Witam!
Jest to zwykłe badanie opinii, mam zamiar zrobić audycje o tej tematyce. A chyba nie ma znaczenia kogo pytam, czy ktoś jest z regionu Bolesławca czy nie, stad pochodzę i jest mi łatwiej;)
~ niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 17:42
a ja myślę, że to wkładanie kija w mrowisko, zaraz zacznie się jatka ;)
2663
#blues nieaktywny
6 stycznia 2013r. o 17:51
Hm, podstawową kwestią jest to że nawet jeśli chcemy dyskutować to można to prowadzić w sposób kulturalny. Ale ja nie oczekuje tutaj wypowiedzi na ten temat. Mam na myśli spotkanie i przekazanie mi swojej opinii bym mógł to nagrać:) I oczywiście może być kilka osób.
P.S wypowiadający nie muszą podawać swoich nazwisk.
~ niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 17:54
~ napisał(a): a ja myślę, że to wkładanie kija w mrowisko, zaraz zacznie się jatka ;)

nooo, i zaczną strzelac kalachami hehe.... oczywiscie Kukliński to bohater... i to nie taki zwykly, powiedzialbym number one od zakończenia II WŚ, no chyba że macie inne typy
~ niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 17:58
blues, na co Ty liczysz? postawisz jakies piwko to mozna pogadac :)
670
ramaj
6 stycznia 2013r. o 18:11
skorn napisał(a):

Takie było to państwo, które "zdradził". Niczym Rosja dzisiaj.

Ale jednak państwo ,a nie np. 17 republika,na każdym murze nie wisiał też slogan o miłości do ZSRR jak w DDR czy w Czechosłowacji.
9984
#gover nieaktywny
6 stycznia 2013r. o 18:57
ramaj napisał(a): Ale jednak państwo ,a nie np. 17 republika,na każdym murze nie wisiał też slogan o miłości do ZSRR jak w DDR czy w Czechosłowacji.

Nie wisial slogan na murze, bo zbiorowa madrosc Narodu (PZPR), pod przewodnictwem Gierka wprowadzila do Konstytucji zapis o wiecznej i nierozerwalnej przyjazni (czytaj poddanstwa) z ZSRR.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza