Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szkoła Pijarów

~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 21:53
emem napisał(a): A nie? :-)))

Rozumiem że zapisując się do Mechanika czy Ekonoma nie musisz przestrzegać regulaminu tej szkoły?Nie rób z siebie mięty...

Zmoderowano 09.01.2013 godz.20:30 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 22:04
~ napisał(a): Czy do szkoły muzycznej katolickiej wystarczy talent muzyczny?? :P
Czy do szkoły sportowej katolickiej wystarczą zdolności sportowe?? :P

Jestes tak bardzo madry, ze odpowiedz powinienes znac bez podpowiadania.
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 22:10
"Adam Langhammer - wicedyrektor Zespołu Szkół Pijarów w Katowicach, podstawowym kryterium przyjęcia jest: "chęć bliskiej i bieżącej współpracy na linii szkoła - rodzice, oczywiście każdy z uczniów musi zaakceptować zasady u nas panujące - bycie niewierzącym bądź wyznawcą innej religii niż katolicka nie jest przeszkodą w dostaniu się do szkoły pijarów".

Dzięki.:)
Odpowiedź sam znalazłem bo stało się tak jak przypuszczałem czyli nie mogłem liczyć na Twoją sensowną odpowiedź :P

Zmoderowano 09.01.2013 godz.20:31 - powód: korekta cytowania (sentinel)
9879
#panda nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 22:15
emem napisał(a):
Skumbria napisał(a):
emem napisał(a): ..... bueheehhehehe

ze zabawne, tak??

A nie? :-)))

emem więcej powagi :)

każda szkola ma jakiś regulamin! aby do nich chodzić trzeba ten regulamin przestrzegać! to już banał :)

faktycznie toczycie już pianę :)

...i uwaga! głupie obśmiewanie może się skończyć prośbą o sprostowanie :P więc bez przesady proszę :)

9984
#gover nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 22:15
~ napisał(a): "Adam Langhammer - wicedyrektor Zespołu Szkół Pijarów w Katowicach, podstawowym kryterium przyjęcia jest: "chęć bliskiej i bieżącej współpracy na linii szkoła - rodzice, oczywiście każdy z uczniów musi zaakceptować zasady u nas panujące - bycie niewierzącym bądź wyznawcą innej religii niż katolicka nie jest przeszkodą w dostaniu się do szkoły pijarów".

Dzięki.:)
Odpowiedź sam znalazłem bo stało się tak jak przypuszczałem czyli nie mogłem liczyć na Twoją sensowną odpowiedź :P

Dalem Ci szanse, abys sie wykazal Twoja nieprzecietna inteligencja, madroscia, i bystroscia umyslu. Bardziej sensownej odpowiedzi, ktora Sam znalazles, nie mozna nawet metafizycznie wyartykulowac.

Zmoderowano 09.01.2013 godz.20:32 - powód: korekta cytowania (sentinel)
1
emem
8 stycznia 2013r. o 22:20
panda napisał(a): ...i uwaga! głupie obśmiewanie może się skończyć prośbą o sprostowanie :P więc bez przesady proszę :)

sprostowanie czego? :-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~:) niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 22:20
Na wszelkie pytania odpowiada osoba w sekretariacie, na ul. Kościelnej 2 (budynek Caritas). Dodatkowo ostatnio był ojciec pijar, by rozwiać jeszcze jakieś wątpliwości, więc nie wiem czemu osoba zakładająca ten temat nie wybrała się na spotkanie tylko zakłada temat ... Potrzebujecie kontrowersji?
9879
#panda nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 22:22
emem napisał(a):
panda napisał(a): ...i uwaga! głupie obśmiewanie może się skończyć prośbą o sprostowanie :P więc bez przesady proszę :)

sprostowanie czego? :-)

powodów może bardzo wiele :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza