#madzia.0601 nieaktywny 11 stycznia 2013r. o 15:55
oj byś się zdziwił ale osób słucha. Taka płyta ma większe znaczenie niż muzyka ściągnięta z internetu;p
Ja szukam płyty OSTR HollyŁódź oraz inne płyty OSTR
Niestety w Bolesławcu już chyba nie ma żadnego sklepu z płytami. Kiedyś był w Bolko, można było kupić na zamówienie. Był w byłym Mieszko i na PKS tam chyba teraz jest fryzjer. Ludzie kradną muzykę z internetu.
Sugerujesz, że w erze kiedy mp3 górą należy ściągać muzykę z internetu bo tak wygodniej?
Jeśli jeszcze ją w necie kupujesz to ok, ale znając mentalność Polaka, nie wierzę, że jeśli można pobrać z neta za darmo i w ten sam sposób, tylko z portalu gdzie za utwór płaci się dolara, ktoś wybierze opcję zapłaty...
Osoby, które udostępniają muzykę w necie skądś ją przecież muszą wziąć, więc jednak tak - ktoś kupuje CDki.
~fafciu82 napisał(a): (...) ktos jeszcze slucha plyt cd:)
Czy ktoś słucha płyt cd? Pewnie! Powiem więcej, niedawno kupiłem gramofon i słucham płyt winylowych które nadal są wydawane np. mam Nickelback oraz Sabaton wydane w 2011 roku...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.