Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego nie daję Owsiakowi ?

~ niezalogowany
11 stycznia 2013r. o 22:14
~ napisał(a): trochę juz pozyłem na tym świcie... zrobiłem wiele rzeczy dobrych, ale także niestety i tych zlych, za które żałuje.... ale przypominam sobie ze nigdy nie dalem ani grosza dla Owsiaka, cieszę się ze wytrwałem , i tego zyczę wszystkim... nie dajcie się zwariowac

a ja co roku daję i to sporo, daję również mó 1% i cieszę się, że wytrwałam i tego życzę wszystkim życzliwym ludziom...nie dajcie się zwariować.

Żyję bardzo długo na tym świecie i uważam, że należy pomagać w miarę możliwości i nie ważne, czy za pośrednictwem Caritasu czy WOŚP a teraz stała się moda - jestem fajny i nie będę dawał na Owsiaka a reszta to głupki i lemingi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9879
#panda nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 22:20
warto dawać na Owsiaka! bo to stało się takim trochę świętem, i po kilka grosików zbieramy na dobry cel :) w miarę dobrze, uczciwie się rozliczają...

... i dokładnie tak! nie ważne czy przez caritas czy orkiestre, intencja jest ważna i efekt. Orkiestra zbiera i ma efekty :)
3148
#Skumbria nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 22:32
~ napisał(a): Gdyby nie 1000 zakupionych fotoradarów zamiast ...

to tak na marginesie :D

www.szlachetnapaczka.pl
9879
#panda nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 22:38
Skumbria napisał(a):
~ napisał(a): Gdyby nie 1000 zakupionych fotoradarów zamiast ...

to tak na marginesie :D

Ja jestem bardzo ciekawy, jak sam Tusk to połyka? :)
352
#mocnyful nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 22:56
kazdy ma prawo byc (z wlasnej woli) PiS-iorem...:)
3145
#hemi nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 23:00
jak to politycy: mówia to co chce sie slyszeć,a jak juz przy korycie to musi robic to co prezes nakaże i juz.
Wyobrażacie sobie polityka PO ,który powie,ze rządzie PO plany Rostowskiego to bandytyzm i łojenie kasy aby tylko łatać dziury budżetowe? :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3148
#Skumbria nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 23:13
panda napisał(a): Ja jestem bardzo ciekawy, jak sam Tusk to połyka? :)

dlaczego mialby miec z tym problem? przeciez jest rasowym politykiem ;)

Dopisane 11.01.2013r. o godz. 23:13:

mocnyful napisał(a): kazdy ma prawo byc (z wlasnej woli) PiS-iorem...:)

ze tusk jest ...em, tak? ;)

Zastosowana autokorekta

www.szlachetnapaczka.pl
9879
#panda nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 23:13
Skumbria napisał(a):
panda napisał(a): Ja jestem bardzo ciekawy, jak sam Tusk to połyka? :)

dlaczego mialby miec z tym problem? przeciez jest rasowym politykiem ;)

no tak! ale kiedyś przestanie być politykiem! będzie człowiekiem, któremu ciąży sumienie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza