~:) napisał(a): A ja daję :)
Gdyby nie inkubator zakupiony z pieniędzy Wielkiej Orkiestry, dzisiaj mogłabym nie mieć wspaniałego syna.
~piekterk1 napisał(a):
Mam nadzieję, że żadno z was, czy z waszych rodzin, nie będzie musiało korzystać ze sprzętu zakupionego z tych zbiórek. Jakbyście się wtedy czuli??
~ napisał(a):
Jak ten co płaci składki i wymaga aby się nim opiekowano w szpitalu.
Dlaczego 16 latek który wrzuci 5 zł do puszki ma być lepiej obsłużony od tego co płaci przez pięć lat składki na NFZ?
~ napisał(a):
Gdyby nie 1000 zakupionych fotoradarów zamiast sprzętu dla dzieci, ktoś mógłby mieć jak ty wspaniałego syna. Niestety państwo postawiło na fotoradary.
Wy dajecie na sprzęt a państwo zwolnione z przymusu jego kupienia wydaje na inne pierdoły. Od kierowcy da się wyrwać kasę poprzez mandat a od niemowlaka się nie da.
Dawajcie dalej i jak coś zrobi wam zdjęcie na drodze to pomyślcie o czerwonym serduszku :)
De_Tourvel napisał(a): Myślę, że warto się zapoznać. Zwłaszcza, że kolejny finał już za chwilę.
~ napisał(a): Jak ten co płaci składki i wymaga aby się nim opiekowano w szpitalu.
Dlaczego 16 latek który wrzuci 5 zł do puszki ma być lepiej obsłużony od tego co płaci przez pięć lat składki na NFZ?