panda napisał(a): hemi napisał(a): Panda wcześniej stwierdził,że nie nie jest tematem Tuska ,ale dajemy/nie dajemy na Wośp (nie na Owsiaka).
ja daję jak najbardziej:)
przestań pieprzyć! nie umiesz czytać ze zrozumieniem? manuipulujesz?! perfidnie zakłamujesz moje wypowiedzi?
za taki fałsz to dostałbyś szczerego plaskacza w pysk odemnie :)
spoko spoko ,po co ta spinka?:)
Bo nie wiem :]
Nic nie zakłamuję!
Wczesniej wkleiłes link z Tuskiem,spoko wyszło zakłamanie,no ale cóz ,każdy obiecuje gruszki na wierzbie i kraine marzeń,a co do czego to doi ludzi i tyle:(
Otwarcie powiedziałeś ,że warto pomagac i że dajesz na Owsiaka.
Nigdzie nic nie manipulowałem,bo i po co,kazdy ma prawo do swego zdania i mi nic do tego,a zupełnie inna kwestia,ze nawet zgadzam się z Twoim zdaniem:)
Dopisane 12.01.2013r. o godz. 09:49:
panda napisał(a): hemi napisał(a): Panda wcześniej stwierdził,że nie nie jest tematem Tuska ,ale dajemy/nie dajemy na Wośp (nie na Owsiaka).
ja daję jak najbardziej:)
dla jasności! we wszystkich swoich wypowiedziach popierałem i popieram inicjatywę Owsiaka! co można zweryfikować!
hemi! oczekuję na twoją autorefleksję! i jej wyrażenie! :]
wiem skąd ta spinka,bo moze źle zrozumiałes mą wypowiedź! chodzi mi o to,że nie daje sie "na Owsiaka",tylko na WOSP,tak jakby mówić ,że dajemy księdzu ,mówiąc ,że dajemy na caritas:)
czyli miałem na myśli,że tematem nie jest tusk ,ale czy dajemy lub nie na Wośp (nie na owsiaka w sensie,że nie zrzucamy sie dla niego,ale zrzucamy na cel orkiestry)
Kuma Panda o co chodziło?
Mogłeś zrozumieć,że stwierdziłem iz Ty stwierdziłeś,że nie dawac na Owsiaka...