Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego nie daję Owsiakowi ?

9879
#panda nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 0:17
hemi napisał(a): Panda wcześniej stwierdził,że nie nie jest tematem Tuska ,ale dajemy/nie dajemy na Wośp (nie na Owsiaka).

ja daję jak najbardziej:)

dla jasności! we wszystkich swoich wypowiedziach popierałem i popieram inicjatywę Owsiaka! co można zweryfikować!

hemi! oczekuję na twoją autorefleksję! i jej wyrażenie! :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 0:20
dlaczego mamy wyręczać państwo, które wymyśla coraz to nowsze sposoby jak wydoić obywatela? owszem -pomagać warto potrzebujący, ale myslę że nie koniecznie w formie corocznej zrzuty organizowanej przez tego faceta
~zb niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 0:23
dobrze, dobrze Panda zrozumieliśmy dajesz i bedziesz dawac. :)

Ja nie daję. Nie mam pieniędzy na opłacenie czegokolwiek. Niech pomoc idzie bezpośrednio do potrzebującego. Jak dla mnie to Stowarzyszenie Ziemi Bolesłaiweckiej. Są jakby poza zbiórkami. Nie żyją tylko dla 1%, a wiem, że niejednokrotnie udostępniali swoje konto i WSZYSTKIE zebrane tam pieniądze poszły na potrzeby dziecka. Nie zabrali grosza pod pretekstem obsługi konta, czy temu podobne.
~rino niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 0:59
Jak my nie damy to kto da ? Państwo?Bo jak ktoś nie ma dzieci ,albo ma jedno zdrowiutkie to myśli że zło go nie dotyczy. Oby tak mijało go wielkim łukiem, ale niestety nikt na to wpływu nie ma.
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 8:13
jest dużo racji po obu stronach.chyba w tym kraju trzeba zająć się od podstawowych,prostych,niezbędnych spraw w służbie zdrowia.z którymi państwo wogóle sobie nie radzi.zbiórka by więcej istnień uratowała gdyby poszła na proste udostępnianie pacjentom wizyty u specjalisty,a tak człowiek bada się na nowym sprzęcie,nowoczesnym....ale dowiaduje się że jest już za póżno,bo mógł wcześniej się zgłośić do specjalisty.za 2-5 lat będzie owsik zbierał na podwyżki dla lekarzy,bo już żądają min.11.000 pln.państwo działa sprawnie w tej kwestii,a my jeszcze dokładamy poprzez zbiórkę-i to rozumiem,a nie na dole burdel -na górze nowoczesne komputery i lasery...dla kogo?
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 9:13
nie dawajcie a i tak dacie :] [img=1357978352_9a74hhi.jpg]
~pietrek1 niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 9:23
~ napisał(a): jest dużo racji po obu stronach.chyba w tym kraju trzeba zająć się od podstawowych,prostych,niezbędnych spraw w służbie zdrowia.z którymi państwo wogóle sobie nie radzi.zbiórka by więcej istnień uratowała gdyby poszła na proste udostępnianie pacjentom wizyty u specjalisty,a tak człowiek bada się na nowym sprzęcie,nowoczesnym....ale dowiaduje się że jest już za póżno,bo mógł wcześniej się zgłośić do specjalisty.za 2-5 lat będzie owsik zbierał na podwyżki dla lekarzy,bo już żądają min.11.000 pln.państwo działa sprawnie w tej kwestii,a my jeszcze dokładamy poprzez zbiórkę-i to rozumiem,a nie na dole burdel -na górze nowoczesne komputery i lasery...dla kogo?

po pierwsze tchórz z Ciebie, bo nawet nie podajesz swojego nicka. Po drugie nie obrażaj nikogo przkręcając jego nazwisko, bo już bardziej prymitywnego sposobu szydzenia z kogos nie ma. Po trzecie mylisz się. W Gryfowie od 3.01 podwoje otworzyła nowa przychodnia gminna. Burmistrz wydzierżawił budynek szpitalowi w Zgorzelcu. Od 15.01 będzie w niej przyjmować 14 różnej maści specjalistów. Bez kolejek, na NFZ. Nie ma tam ŻADNEJ działlności komercyjnej. Jest nowoczesny sprzęt, łącznie z tomografem komputerowym. Zaplecze techniczne i lekarzy oczywiście zapewnia szpital. Można??
3145
#hemi nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 9:49
panda napisał(a):
hemi napisał(a): Panda wcześniej stwierdził,że nie nie jest tematem Tuska ,ale dajemy/nie dajemy na Wośp (nie na Owsiaka).

przestań pieprzyć! nie umiesz czytać ze zrozumieniem? manuipulujesz?! perfidnie zakłamujesz moje wypowiedzi?

za taki fałsz to dostałbyś szczerego plaskacza w pysk odemnie :)

spoko spoko ,po co ta spinka?:)
Bo nie wiem :]
Nic nie zakłamuję!

Wczesniej wkleiłes link z Tuskiem,spoko wyszło zakłamanie,no ale cóz ,każdy obiecuje gruszki na wierzbie i kraine marzeń,a co do czego to doi ludzi i tyle:(

Otwarcie powiedziałeś ,że warto pomagac i że dajesz na Owsiaka.
Nigdzie nic nie manipulowałem,bo i po co,kazdy ma prawo do swego zdania i mi nic do tego,a zupełnie inna kwestia,ze nawet zgadzam się z Twoim zdaniem:)

Dopisane 12.01.2013r. o godz. 09:49:

panda napisał(a):

dla jasności! we wszystkich swoich wypowiedziach popierałem i popieram inicjatywę Owsiaka! co można zweryfikować!

hemi! oczekuję na twoją autorefleksję! i jej wyrażenie! :]

wiem skąd ta spinka,bo moze źle zrozumiałes mą wypowiedź! chodzi mi o to,że nie daje sie "na Owsiaka",tylko na WOSP,tak jakby mówić ,że dajemy księdzu ,mówiąc ,że dajemy na caritas:)

czyli miałem na myśli,że tematem nie jest tusk ,ale czy dajemy lub nie na Wośp (nie na owsiaka w sensie,że nie zrzucamy sie dla niego,ale zrzucamy na cel orkiestry)

Kuma Panda o co chodziło?
Mogłeś zrozumieć,że stwierdziłem iz Ty stwierdziłeś,że nie dawac na Owsiaka...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza