Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego nie daję Owsiakowi ?

~Supersonic niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 9:53
Nie dam Owsiakowi z kilku powodów: Wymienię tylko trzy najważniejsze:

1 POWÓD: Jestem przeciwny istnieniu służby zdrowia czy to pod nawzą NFZ, Kasa chorych czy jak by ten śmieszny twór miałby się nazywaćł. Wystarczająco irytuje mnie myśl, że rząd już okrada mnie z pieniędzy, aby utrzymać tą zupełnie nie wydolną instytucję. I jeszcze mam do tego dokładać? Oczywi ście politycy muszą cieszyć się z faktu istnienia Owsiaka, że ten ich odciąża i w ten sposób zwalnia z wszelkiej odpowiedzialności (no bo na co zatem idą tak ogromne podatki?)

2 POWÓD: Mam spore wątpliwości co to uczciwości co niektórych organizatorów WOŚP-u. Gdy byłem w UK spotkałem na dyskotece jednego rodakA (mówił, że jest z krakowskiego), który po wypiciu kilku głębszych opowiadał mi po co zgłosił się na wolontariusza zbierającego forsę. Otóż bez ogródek powiedział, że ze swoim kumplem jakoś tak sobie kombinowali, że uzbierali dla siebie ponad 1700zł. Jak to zrobili -tego nie wiem, ale ludzie, którzy dali im tą forsę zwyczajnie się sfrajerowali. Jedyne czego żałuję to tego, że nie nagrałem tych jego przechwałek na komórkę i nie zapytałem o nazwisko. Pewnie gdy wytrzeźwiał musiał się głupio czuć, że wyszło iż jest złodziejem.
Jeżeli to mogło zdarzyć się raz to czy na pewno tylko raz?

3 POWÓD: Jeśli coś czasem daję, czymś się dzielę to chciałbym mieć 100% gwarancji, że nie ma w tym żadnych machlojek, pośredników itd. Dlatego pomagam w inny pewniejszy sposób.

Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 10:01
supersonic w kwestii oszustw : niestety zawsze znajda sie czarne owce co chcą jakiegos wała zrobić i dorobić się na wospie.

Są różne patenty,od próby wytrzepania kasy z puszki,poprzez otwieranie ,koncząc na sfingowanych niby napadach na wolontariusza,kiedy ten miał pełna puche...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~P.Z.P.R. = S.L.D. = P.S.L. = Palikoty = niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 10:03
~ napisał(a):
~:) napisał(a): A ja daję :)
Gdyby nie inkubator zakupiony z pieniędzy Wielkiej Orkiestry, dzisiaj mogłabym nie mieć wspaniałego syna.

Gdyby nie 1000 zakupionych fotoradarów zamiast sprzętu dla dzieci, ktoś mógłby mieć jak ty wspaniałego syna. Niestety państwo postawiło na fotoradary.
Wy dajecie na sprzęt a państwo zwolnione z przymusu jego kupienia wydaje na inne pierdoły. Od kierowcy da się wyrwać kasę poprzez mandat a od niemowlaka się nie da.
Dawajcie dalej i jak coś zrobi wam zdjęcie na drodze to pomyślcie o czerwonym serduszku :)

Popieram oraz podpisuję się pod wypowiedzią !!!
3148
#Skumbria nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 10:08
~pietrek1 napisał(a): ...W Gryfowie od 3.01 podwoje otworzyła nowa przychodnia gminna. Burmistrz wydzierżawił budynek szpitalowi w Zgorzelcu. Od 15.01 będzie w niej przyjmować 14 różnej maści specjalistów. Bez kolejek, na NFZ. Nie ma tam ŻADNEJ działlności komercyjnej. Jest nowoczesny sprzęt, łącznie z tomografem komputerowym. Zaplecze techniczne i lekarzy oczywiście zapewnia szpital. Można?

Jedna jaskolka wiosny nie czyni. ale milo slyszec.

www.szlachetnapaczka.pl
41
#jegomosc nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 10:15
~P.Z.P.R. = S.L.D. = P.S.L. = Palikoty = napisał(a):
~ napisał(a):
~:) napisał(a): A ja daję :)
Gdyby nie inkubator zakupiony z pieniędzy Wielkiej Orkiestry, dzisiaj mogłabym nie mieć wspaniałego syna.

Gdyby nie 1000 zakupionych fotoradarów zamiast sprzętu dla dzieci, ktoś mógłby mieć jak ty wspaniałego syna. Niestety państwo postawiło na fotoradary.
Wy dajecie na sprzęt a państwo zwolnione z przymusu jego kupienia wydaje na inne pierdoły. Od kierowcy da się wyrwać kasę poprzez mandat a od niemowlaka się nie da.
Dawajcie dalej i jak coś zrobi wam zdjęcie na drodze to pomyślcie o czerwonym serduszku :)

Popieram oraz podpisuję się pod wypowiedzią !!!

Zapomniałeś się podpisać:)

WOŚP działa od 21 lat, kiedy powstawała nie było fotoradarów w Polsce:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 10:22
~ napisał(a): Gdyby nie 1000 zakupionych fotoradarów zamiast sprzętu dla dzieci, ktoś mógłby mieć jak ty wspaniałego syna.

Którego mógłby stracić bo jakiś pseudo-kierowca zasuwa swoim bolidem tyle ile fabryka dała!! :P
~bolesławianin niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 11:59
Też nie daję nie mając pewności,że moje pieniądze będą przeznaczone wyłącznie na dobry cel.
~kontestator niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 12:05
na tacę dajecie wiedząc że to nie na doby cel.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza