Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego nie daję Owsiakowi ?

3145
#hemi nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 15:46
ale tak jest co roku!!
jedni rozumieją cel akcji i dają nawet jeśli np.nie maja dziecka i sam sprzęt im jako tako sie nie przydaje,a inni nie dają ,bo wola na Caritas (zawsze to cos komuś dadzą...),albo wyjdą z założenia,że nikomu nie warto dawac,bo wszyscy walą przekręty,rząd nas grabi i w ogóle nie daje bo nie..

A co do szufladkowania ludzi,ostatni przeczytałem,że ludzie u nas dzielą sie na dwie grupy: ci co wierza w katastrofe (lemingi) i ci co wierzą w zamach (skoro za pis to mohery).Ech:(

Wośp jest ponad podziałami i po prostu ktos daje albo nie,i jest to raczej niezalezne od tego w co wierzy,na kogo głosował itp.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
12 stycznia 2013r. o 16:16
~pietrek1 napisał(a): Od dobrych kilku lat KAŻDY noworodek ma badany słuch. Dzięki czemu i jakiej instytucji pytam się??

Pytanie powinno brzmieć: jaka instytucja do tego wyznaczona nie wywiązuje się ze swoich zadań? czemu tak jest?

Bo różnorakie ~pietrki1 zamiast mieć pretensje do nieudolnego rządu i ministarstwa zdrowia, skupiają się na od lat nie mającej na nic wpływu opozycji oraz mocherach. A w wyborach głosuja na Tuska, bo taki fajny jest, rżnie w gałe i ma prawo jazdy. Tylko Polaków ma w dupie.

<i>
3145
#hemi nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 16:25
Skorn każdy ma w dupie,niestety..Niezaleznie od partii,PO łoi az miło ,a Rostowski to już w ogóle killer,jak by PiS doszło do władzy to mozna by miano Polska zamienić na Smolska..

Myslisz,że gdyby nie Owsiak i jego fundacja ci na górze by wiedzieli co trzeba? Nie! w dupie dalej by wszystko mieli.
Niestety ci z góry są nieudolni i mają w nosie wszystko,taki Owsiak zrobił coś i dzięki temu tysiące dzieci jest zdrowych lub w ogóle zyje!!

Akcja Owsiaka może i wyręcza tych na górze ,ale gdyby nie było tej akcji myślisz,ze ktos by pomyslał o takiej potrzebie,aby przekazywać kase na takie cele na jakie zbiera Owsiak? W zyciu!!

~pietrek1 niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 16:39
skorn napisał(a):
~pietrek1 napisał(a): Od dobrych kilku lat KAŻDY noworodek ma badany słuch. Dzięki czemu i jakiej instytucji pytam się??

Pytanie powinno brzmieć: jaka instytucja do tego wyznaczona nie wywiązuje się ze swoich zadań? czemu tak jest?

Bo różnorakie ~pietrki1 zamiast mieć pretensje do nieudolnego rządu i ministarstwa zdrowia, skupiają się na od lat nie mającej na nic wpływu opozycji oraz mocherach. A w wyborach głosuja na Tuska, bo taki fajny jest, rżnie w gałe i ma prawo jazdy. Tylko Polaków ma w dupie.

akurat jeśli o ten program, nie jest w obowiązkach żadnej z instytucji państwowych. Dzięki pieniądzom przeznaczonym z akcji WOŚP, Polska była pierwszym krajem na świecie, gdzie przesiewowemu badaniu słuchu poddano 100% noworodków.
I gdzieś mam kto rządzi. Przypomnę Ci, bo chyba masz pomrocznośc jasną, jak "mochery" były u władzy, WOŚP tez zbierała pieniądze, które były przekazywane na służbę zdrowia. No ale wtedy było ok, teraz jest be.
Poza tym, skąd ty (:P:P)możesz wiedzieć na kogo głosowałem??
Wyobraż sobie, że niektórzy mają inne priorytety niz siedzieć w necie i pieprzy..ć non stop o polityce i politykierem.
jesteś jakimś politycznym (cenzured)

Zmoderowano 12.01.2013 godz.17:10 - powód: każdy ma różne,czasem kontrowersyjne opinie na dany temat,ale nie obrażajmy się az tak bardzo. (hemi)

Zmoderowano 12.01.2013 godz.17:13 - powód: (hemi)
9879
#panda nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 16:46
~pietrek1 napisał(a):
[...]
Poza tym, skąd ty (:P:P) możesz wiedzieć na kogo głosowałem??
[...]
jesteś jakimś politycznym (cenzura)
to chyba było nie potrzebne? uwaga Skorna dotyczyła tych, którzy na PO głosowali. :) i ja się z nim zgadzam!

Zmoderowano 12.01.2013 godz.17:12 - powód: wyciąłem z cytatu to co niepotrzebne:) (hemi)
3145
#hemi nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 17:15
"to chyba było nie potrzebne? uwaga Skorna dotyczyła tych, którzy na PO głosowali. :) i ja się z nim zgadzam!"

To oczywiście wypowiedź Pandy nawiązująca do odpowiedzi pietrka1.

9879
#panda nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 17:21
hemi napisał(a):

To oczywiście wypowiedź Pandy nawiązująca do odpowiedzi pietrka1.

troszeczkę namieszałeś? :) wydaje mi się, że mój cytat był idealny!

Dopisane 12.01.2013r. o godz. 17:21:

ale rozumiem... musiałeś zmoderować cytat, jak pierwotny tekst :)

jesteś obserwowany ;)
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 17:23
panda napisał(a): uwaga Skorna dotyczyła tych, którzy na PO głosowali. :) i ja się z nim zgadzam!

To nie uwaga, to insynuacja. Insynuacja skorna dotyczyła pietrka1!! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza