hemi napisał(a): "to chyba było nie potrzebne? uwaga Skorna dotyczyła tych, którzy na PO głosowali. :) i ja się z nim zgadzam!"
To oczywiście wypowiedź Pandy nawiązująca do odpowiedzi pietrka1.
gover napisał(a):
Moja rodzina (wlacznie ze mna) ani za komuny, ani po jej upadku ani razu nie glosowalismy. Wcale nie narzekamy na zadna partie. Absolutnie nie interesuja nas partie. Materialnie mamy sie swietnie, a w tym roku szykuje sie znaczaca poprawa.
Pilnujemy wlasnego biznesu, przychodem dzielimy sie z innymi: osobami potrzebujacymi i instytucjami charytatywnymi. Orkiestra Owsiaka tez dostaje swoja dzialke.
gover napisał(a): przychodem dzielimy sie z innymi: osobami potrzebujacymi i instytucjami charytatywnymi. Orkiestra Owsiaka tez dostaje swoja dzialke.
~ napisał(a):gover napisał(a): przychodem dzielimy sie z innymi: osobami potrzebujacymi i instytucjami charytatywnymi. Orkiestra Owsiaka tez dostaje swoja dzialke.
A jak się okaże , że nie macie dochodu to też się dzielicie?? :) :P
gover napisał(a): Moja rodzina (wlacznie ze mna) ani za komuny, ani po jej upadku ani razu nie glosowalismy. Wcale nie narzekamy na zadna partie. Absolutnie nie interesuja nas partie. Materialnie mamy sie swietnie, a w tym roku szykuje sie znaczaca poprawa.
Pilnujemy wlasnego biznesu, przychodem dzielimy sie z innymi: osobami potrzebujacymi i instytucjami charytatywnymi. Orkiestra Owsiaka tez dostaje swoja dzialke.
~ napisał(a): rozumiem ze za komuny chodziliście na pseudowybory? ... no cóż, niektórzy ludzie najlepiej czują się w systemach zwanych "zamordyzmem" .... ale teraz widzę też radzicie sobie niezle, opłacić się komu trzeba i jest git, niezla postawa, choć niekoniecznie warta nasladowania
~ napisał(a): .... ale teraz widzę też radzicie sobie niezle, opłacić się komu trzeba i jest git, niezla postawa, choć niekoniecznie warta nasladowania