Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ciekawe czy Pan Relich dotrzyma obietnicy.

~xyz niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 20:40
Władza psuje więc powinno być odgórnie dwie kadencje i następny bo ci wszyscy Wójtowie ,Starostowie i Burmistrzowie to mają prosty plan działania nic nie robią przez pierwsze dwa lata kadencji ,dopiero jak zbliżają się następne wybory to wtedy się uaktywniają i obiecują drugą Irlandię,Najlepiej to by było żeby wybory były co rok to wtedy było by wszystko porobione.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ADA niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 9:33
O czym wy piszecie Pan Relich powie jak Wałęsa nie chce ale musze.
~rozczarowany niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 14:22
~ADA napisał(a): O czym wy piszecie Pan Relich powie jak Wałęsa nie chce ale musze.

Nie chcem ale muszem,

Zgadzam się rządy Pana Relicha do bani, a najgorsze (nie wiem tylko czy dla mnie czy dla niego) że sam na niego głosowałem
~wykiwany niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 15:45
Ja również jestem niezadowolony W Nowogrodzcu nic się nie robi.Radnych omotał w okół palca a gmina dziadzieje.
~oszukani niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 17:53
W Wykrotach miała być sala gimnastyczna, miała ale nie będzie. Będzie za to w Gierałtowie. Na Wykroty starczyło tylko na projekt. Tylko ile jest uczniów w Gierałtowie a ile w Wykrotach.
~czerniak niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 19:49
To u nas w Czernej jest lepiej ,
Nic nie ma , nic nie miało być i nic nie będzie z wyjątkiem placu zabaw od Nivea i 700% podwyżki za śmieci od pana burmistrza i jego ekipy!
~Ooo.. niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 21:08
~czerniak napisał(a): To u nas w Czernej jest lepiej ,
Nic nie ma , nic nie miało być i nic nie będzie z wyjątkiem placu zabaw od Nivea i 700% podwyżki za śmieci od pana burmistrza i jego ekipy!

Oooo...A za te śmieci to trzeba by wszystkich w kosmos wysłać..o.O

Wgl nie obchodzi ich to że ktoś ma rodzinę i kilkoro dzieci. Ciekawe ile wam naprodukuje dziecko. I płać od osoby...-.-
~Wykroty niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 21:33
~czerniak napisał(a): To u nas w Czernej jest lepiej ,

Bo wy durni jestescie, swietlice oraz remize wybudowaliscie sobie sami, kaplice tez prawie sami postawiliscie, plac zabaw tez zalatwiliscie na wlasna reke - i sie dziwicie ze nic nie dzieje sie u was wiecej. Pokazaliscie to macie, juz widze jak jeszcze troche bedziecie przy lopacie sami budowac drogi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza