Bardzo serdecznie dziękuję za niesamowite podejście.Byłam zainteresowana ofertą,umówiłam się na rozmowę-wczoraj na godzinę wieczorną.po dojechaniu na miejsce okazało się,że właścicielki nie ma.przez 40minut krążyłam koło "Europy"czekając aż ktoś się pojawi.Jedyne co usłyszałam dzwoniąc pod podany numer to że "rodzice jeszcze nie dojechali".Miano mnie gdzieś.Do tej pory nikt nie zadzwonił by choć głupie "przepraszam" powiedzieć,a wszak było za co-przemarzłam jak cholera,zupełnie niepotrzebnie,ot tak dla czyjegoś kaprysu.Tak się nie robi,całkowity brak szacunku dla drugiego człowieka.
no to faktycznie wlascicielka dala dup...... :/ tak to jest jak juz pojawi sie jakies ogloszenie o prace to pracodawcy po prosu robia sobie jaja z ludzi albo telefony wylaczone albo nikt nie odbiera albo jak tutaj nikt sie nie pojawia moim zdaniem moderatorzy powinni sprawdzac wiarygodnosc ogloszen o prace bo ktos chce pracowac ale pracodawcy tak jak widac ludzi maja gdzies
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.