Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracownicy remontujący bolesławiecki ratusz

4598
#Kangurka nieaktywny
20 stycznia 2013r. o 17:17
Rozpocząl sie remont ratusza. W związku z tym ze mieszkam niedaleko centrum przechodzę tamtedy praktycznie codziennie. Co mnie ukuło w oczy?? ich pijaństwo w pracy. Siedzą na dachu, jeden trzyma puszkę z browarem a drugi z trzecim rzucają przekleństwami jak opętani. Mało tego, ze kierownik nie potrafi dopilnować swoich ludzi aby jakos umieli sie zachowac to w dodatku remontują RATUSZ. Miejsce, gdzie urzeduje przydent, radni, gdzie przechodzą ludzie.
Kolejne pytanie. Czy żaden z radnych lub innych rezydentow z ratusza nie zauwazyl co ci ludzie tam wyprawiaja?? Nie zauważył czy nie chcial zauważyc??
Kto wybierał tę firmę? Dlaczego jest ona z Nysy a nie z Bolesławca?? Nasuwa sie tu myśl, ze może taniej wzięli.
Jestem oburzona tym co dzieje w moim mieście, na oczach nie tylko moich, ale i całego miasta( łącznie z radnymi!!!!) oraz ślepotą i niedopilnowaniem osob za to odpowiedzialnych.
Ludzie nie róbcie meliny z naszego miasta !!!!!!
PS.
podejrzewam ze z tego powodu główny architekt zrezygnowal z pracy ;>

Dopisane 20.01.2013r. o godz. 17:17:

A gdyby prezydent lub jego rzecznik chcieli to wyjaśnic lub sprostowac bede wdzieczna

Never give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Poroniony pomysł, żeby niezalogowany
20 stycznia 2013r. o 18:42
w ogóle tego typu prace rozpocząć i prowadzić o tej porze roku !!! I jeszcze jedno, ile kosztowała ta płachta/malowidło, która teraz przykrywa ratusz, za czyje pieniądze została wykonana ?
4598
#Kangurka nieaktywny
21 stycznia 2013r. o 8:42
40 tysiecy złotych Stary!!!! brudna, podarta, pochlapana przez zaprawy!! a tfu!! mozna bylo te pieniadze zagospodarowac dla osob biednych albo bezdomnych na jedzenie, schronisko albo wyremontowanie choc jednego mieszkani ( choć podejrzewam, ze za 40 tys z budżetu daloby sii wyremontowac i z 8 ;> )

Dopisane 20.01.2013r. o godz. 19:02:

I ja sie pytam : DLACZEGO LUDZIE NIE MAJA JESZCZE KOLEJNYCH UMOW O DZIEŁO ???? tAM TRZEBA SIE POPROSTU PRZEJSC I NAROBIC SKANDALU !!!!

Dopisane 21.01.2013r. o godz. 08:42:

czy ktos wie kiedy przyjmuje prezydent?

~ktosik niezalogowany
21 stycznia 2013r. o 8:43
w poniedziałki od godz 13, ale musisz się awizować
~ niezalogowany
21 stycznia 2013r. o 9:10
Kangurko ,czym Cię "ukuło" w oczy? Młotem kowalskim? Nie ,żeby to co piszę było jakimś czepianiem się ale po prostu już nie wytrzymuję ,tak często widzę jak ludzie zamiast 'kłuje" ,pisza i mówią "kuje".Kuć oznacza uderzać ,najczęściej właśnie młotem,od kucia jest kowal a kucie to kowalstwo ,natomiast to co w przykry sposób drażni nasze oczy ,to nas w te oczy " KŁUJE" .Mówi się też ,że "prawda w oczy kole".Róża może ukłuć bo ba kolce,wszystko co ostre może kłuć nie "kuć".:}
9949
#groszem nieaktywny
21 stycznia 2013r. o 9:16
kgangurko bo ci zupa się przypali zajmij się czymś porzyteczmym a nie na sile wyszukujesz afer
4598
#Kangurka nieaktywny
21 stycznia 2013r. o 12:45
za błąd ortograficzny SORRY
a co do GROSZEM : a Ty uważasz ze wszystko jest ok i to normalne?? :| bo dla mnie jako mieszkanki to jest oburzające. I powiedz co ja mam odpowiedziec kiedy moje dziecko pyta: co ten Pan pije piwo w pracy?? Albo odwraca głowe w strone łaciny rzucanej przez nich na rusztowaniu?? Jesli Ty uwazasz ze to normalne to- z calym szacunkiem-z Toba musi byc cos nie tak :/

2519
#nana nieaktywny
21 stycznia 2013r. o 13:19
Kangurko !! mój mąż od kilku lat pracuje przy dachach , wiem co nie co o tej robocie , specyfiką tej pracy jest jasny i zwięzły komunikat , nie wyobrażam sobie jakoś ,że faceci na dachu zwracali się do siebie "zenku ,bądź tak uprzejmy i idź na dół po młotek , bardzo Cie proszę ' . po prostu tak już jest !! druga sprawa , jak to możliwe ,że jesteś jedyną osobą w Bolesławcu która zauważyła , że pracownicy piją piwo na dachu ?? !!a może to był red bull ??!!nigdy nie uwierzę ,że ktoś był by aż tak głupi, żeby pić piwo na dachu w centrum miasta ! a po trzecie , odniosłam nie odparte wrażenie , że trochę po złości założyłaś ten temat , może ktoś z twojego bliskiego otoczenia przegrał przetarg na ten remont :> ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza