Kangurka napisał(a): Rozpocząl sie remont ratusza. W związku z tym ze mieszkam niedaleko centrum przechodzę tamtedy praktycznie codziennie. Co mnie ukuło w oczy?? ich pijaństwo w pracy. Siedzą na dachu, jeden trzyma puszkę z browarem a drugi z trzecim rzucają przekleństwami jak opętani. Mało tego, ze kierownik nie potrafi dopilnować swoich ludzi aby jakos umieli sie zachowac to w dodatku remontują RATUSZ. Miejsce, gdzie urzeduje przydent, radni, gdzie przechodzą ludzie.
Kolejne pytanie. Czy żaden z radnych lub innych rezydentow z ratusza nie zauwazyl co ci ludzie tam wyprawiaja?? Nie zauważył czy nie chcial zauważyc??
Kto wybierał tę firmę? Dlaczego jest ona z Nysy a nie z Bolesławca?? Nasuwa sie tu myśl, ze może taniej wzięli.
Jestem oburzona tym co dzieje w moim mieście, na oczach nie tylko moich, ale i całego miasta( łącznie z radnymi!!!!) oraz ślepotą i niedopilnowaniem osob za to odpowiedzialnych.
Ludzie nie róbcie meliny z naszego miasta !!!!!!
PS.
podejrzewam ze z tego powodu główny architekt zrezygnowal z pracy ;>
Dopisane 20.01.2013r. o godz. 17:17:A gdyby prezydent lub jego rzecznik chcieli to wyjaśnic lub sprostowac bede wdzieczna
~h napisał(a): ... z tym piwem to chyba okulary jej zaparowały i pomyliła puszke z red bulem.Szanowna pani następnym razem zastanów się dobrze jak coś napiszesz,bo nie wiesz jak życie wygląda.Chyba okularów nie nosiła, bo ktoś ze słabym wzrokiem nie widział by dobrze człowieka na dachu, a co dopiero puszki.
Kangurka napisał(a): Rozpocząl sie remont ratusza. W związku z tym ze mieszkam niedaleko centrum przechodzę tamtedy praktycznie codziennie. Co mnie ukuło w oczy?? ich pijaństwo w pracy. Siedzą na dachu, jeden trzyma puszkę z browarem a drugi z trzecim rzucają przekleństwami jak opętani. Mało tego, ze kierownik nie potrafi dopilnować swoich ludzi aby jakos umieli sie zachowac to w dodatku remontują RATUSZ. Miejsce, gdzie urzeduje przydent, radni, gdzie przechodzą ludzie.Gdyby ta firma była z bolesławca to byś napisała że po układzie a w przetargu chyba chodziło o to żeby było taniej
Kolejne pytanie. Czy żaden z radnych lub innych rezydentow z ratusza nie zauwazyl co ci ludzie tam wyprawiaja?? Nie zauważył czy nie chcial zauważyc??
Kto wybierał tę firmę? Dlaczego jest ona z Nysy a nie z Bolesławca?? Nasuwa sie tu myśl, ze może taniej wzięli.
Jestem oburzona tym co dzieje w moim mieście, na oczach nie tylko moich, ale i całego miasta( łącznie z radnymi!!!!) oraz ślepotą i niedopilnowaniem osob za to odpowiedzialnych.
Ludzie nie róbcie meliny z naszego miasta !!!!!!
PS.
podejrzewam ze z tego powodu główny architekt zrezygnowal z pracy ;>
Dopisane 20.01.2013r. o godz. 17:17:A gdyby prezydent lub jego rzecznik chcieli to wyjaśnic lub sprostowac bede wdzieczna
nana napisał(a): Kangurko !! mój mąż od kilku lat pracuje przy dachach , wiem co nie co o tej robocie , specyfiką tej pracy jest jasny i zwięzły komunikat , nie wyobrażam sobie jakoś ,że faceci na dachu zwracali się do siebie "zenku ,bądź tak uprzejmy i idź na dół po młotek , bardzo Cie proszę ' . po prostu tak już jest !! druga sprawa , jak to możliwe ,że jesteś jedyną osobą w Bolesławcu która zauważyła , że pracownicy piją piwo na dachu ?? !!a może to był red bull ??!!nigdy nie uwierzę ,że ktoś był by aż tak głupi, żeby pić piwo na dachu w centrum miasta ! a po trzecie , odniosłam nie odparte wrażenie , że trochę po złości założyłaś ten temat , może ktoś z twojego bliskiego otoczenia przegrał przetarg na ten remont :> ,