Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracownicy remontujący bolesławiecki ratusz

7612
bax
22 stycznia 2013r. o 21:53
Kangurka napisał(a): Rozpocząl sie remont ratusza. W związku z tym ze mieszkam niedaleko centrum przechodzę tamtedy praktycznie codziennie. Co mnie ukuło w oczy?? ich pijaństwo w pracy. Siedzą na dachu, jeden trzyma puszkę z browarem a drugi z trzecim rzucają przekleństwami jak opętani. Mało tego, ze kierownik nie potrafi dopilnować swoich ludzi aby jakos umieli sie zachowac to w dodatku remontują RATUSZ. Miejsce, gdzie urzeduje przydent, radni, gdzie przechodzą ludzie.
Kolejne pytanie. Czy żaden z radnych lub innych rezydentow z ratusza nie zauwazyl co ci ludzie tam wyprawiaja?? Nie zauważył czy nie chcial zauważyc??
Kto wybierał tę firmę? Dlaczego jest ona z Nysy a nie z Bolesławca?? Nasuwa sie tu myśl, ze może taniej wzięli.
Jestem oburzona tym co dzieje w moim mieście, na oczach nie tylko moich, ale i całego miasta( łącznie z radnymi!!!!) oraz ślepotą i niedopilnowaniem osob za to odpowiedzialnych.
Ludzie nie róbcie meliny z naszego miasta !!!!!!
PS.
podejrzewam ze z tego powodu główny architekt zrezygnowal z pracy ;>
Dopisane 20.01.2013r. o godz. 17:17:A gdyby prezydent lub jego rzecznik chcieli to wyjaśnic lub sprostowac bede wdzieczna

Kangurka,gratuluję odwagi i popieram :)
pojechałaś "budowlańcom" po bandzie,a negatywny odzew spory:(...
Temat idealny na artykuł na tym portalu,może poznamy prawdę w końcu?
Dziwne to trochę,ale czyżby pracującym tam urzędnikom -nie przeszkadzają wulgaryzmy itd.,?...TOŻ TO CENTRUM MIASTA:>...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Prezio niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 23:28
Spokojnie, zróbcie zdjecia i wklejcie a ja tym sie zajme, narazie nie szczają z gory nie ma dowodow a wulgaryzmy wszedzie slychac, może to z ktoregos dzialu tam na codzien tak rozmawiają.

Zmoderowano 23.01.2013 godz.19:19 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 23:40
~h napisał(a): ... z tym piwem to chyba okulary jej zaparowały i pomyliła puszke z red bulem.Szanowna pani następnym razem zastanów się dobrze jak coś napiszesz,bo nie wiesz jak życie wygląda.
Chyba okularów nie nosiła, bo ktoś ze słabym wzrokiem nie widział by dobrze człowieka na dachu, a co dopiero puszki.
~Jan niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 5:54
już z tymi przekleństwami to nie wyolbrzymiajcie bo klną wszędzie nie tylko na budowie wiem,że to nieładnie wygląda ale tak już jest.
~wojtek niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 6:51
Kangurka napisał(a): Rozpocząl sie remont ratusza. W związku z tym ze mieszkam niedaleko centrum przechodzę tamtedy praktycznie codziennie. Co mnie ukuło w oczy?? ich pijaństwo w pracy. Siedzą na dachu, jeden trzyma puszkę z browarem a drugi z trzecim rzucają przekleństwami jak opętani. Mało tego, ze kierownik nie potrafi dopilnować swoich ludzi aby jakos umieli sie zachowac to w dodatku remontują RATUSZ. Miejsce, gdzie urzeduje przydent, radni, gdzie przechodzą ludzie.
Kolejne pytanie. Czy żaden z radnych lub innych rezydentow z ratusza nie zauwazyl co ci ludzie tam wyprawiaja?? Nie zauważył czy nie chcial zauważyc??
Kto wybierał tę firmę? Dlaczego jest ona z Nysy a nie z Bolesławca?? Nasuwa sie tu myśl, ze może taniej wzięli.
Jestem oburzona tym co dzieje w moim mieście, na oczach nie tylko moich, ale i całego miasta( łącznie z radnymi!!!!) oraz ślepotą i niedopilnowaniem osob za to odpowiedzialnych.
Ludzie nie róbcie meliny z naszego miasta !!!!!!
PS.
podejrzewam ze z tego powodu główny architekt zrezygnowal z pracy ;>
Dopisane 20.01.2013r. o godz. 17:17:A gdyby prezydent lub jego rzecznik chcieli to wyjaśnic lub sprostowac bede wdzieczna
Gdyby ta firma była z bolesławca to byś napisała że po układzie a w przetargu chyba chodziło o to żeby było taniej
4598
#Kangurka nieaktywny
23 stycznia 2013r. o 11:47
Gdyby ta firma byla z bolesławca to bylabym zadowolona bo ludzie ktorzy aktualnie sa bezrobotni pielęgnują zaciekle miejsca w Urzędzie Pracy. Po drugie MOZE nie byloby umow o dzieło a nawet jakby byly to bylyby dawane na czas!!
NANA!! tak poedejrzewalam ze o to Ci chodzilo. to ze ty nie masz nic przeciw przeklwństom, pijaństwu i jakości bliskiej zeru nie znacz ze ja nie moge miec. A moze Ty jestes z rodziny kierownika budowy ;>

Never give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning :)
~X-men niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 14:26
nana napisał(a): Kangurko !! mój mąż od kilku lat pracuje przy dachach , wiem co nie co o tej robocie , specyfiką tej pracy jest jasny i zwięzły komunikat , nie wyobrażam sobie jakoś ,że faceci na dachu zwracali się do siebie "zenku ,bądź tak uprzejmy i idź na dół po młotek , bardzo Cie proszę ' . po prostu tak już jest !! druga sprawa , jak to możliwe ,że jesteś jedyną osobą w Bolesławcu która zauważyła , że pracownicy piją piwo na dachu ?? !!a może to był red bull ??!!nigdy nie uwierzę ,że ktoś był by aż tak głupi, żeby pić piwo na dachu w centrum miasta ! a po trzecie , odniosłam nie odparte wrażenie , że trochę po złości założyłaś ten temat , może ktoś z twojego bliskiego otoczenia przegrał przetarg na ten remont :> ,

Co nie co otej robocie to wie dopiero twój mąż , a ty nie masz zielonego pojęcia oczym mówisz . A tak wogóle to do dziecka też mówisz k*wa pozbieraj zabawki , bo według ciebie tak wygląda jasny i zwięzły komunikat , a wyobrażasz sobie jak mąż wraca z pracy i mowisz do niego obiad k**wa podano wydaje mi się że napewno by ci podziękował
~ niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 18:52
Chłopaki jak nie siekną browara to mają lęk wysokości :D
a na poważnie to skąd kangurka nawet wie że ta plandeka kosztowała 40 tyś :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza