Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 marca 2013r. o 8:23
Preczzkomuna napisał(a): Ludzi, którzy wygadują takie głupoty nie uznaję ...

Preczzkomuna napisał(a): ... Tylda podpisz się bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać :P

Piszesz szybciej niż myślisz ?

Dopisane 26.03.2013r. o godz. 08:23:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a):

Makabra jaką propagandę sieją w tej durnej telewizji.

Sam bym tego ładniej nie określił :D Miłego , muszę lecieć :)

Komuna tego nie napisał, tylko ZACYTOWAŁ !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 marca 2013r. o 8:42
Preczzkomuna napisał(a): Panna ale nie myl pojęć bo ludzie to później czytają i mówią, że liberalizm zły ;D Pod filmikiem znalazłem taki komentarz:

To jedyny komentarz :) W pierwszej chwili nie zaskoczyłem o co Ci chodzi :)
Owszem liberalizm złym nie jest , ale klasyczny neoliberalizm , to największe s....stwo , jakie można sobie wyobrazić. A propos wyobraźni : wybudowałeś dom , prowadzisz spokojne i dostatnie życie , cieszy Cię radość Twoich dzieci , z zachwytem spoglądasz na żonę , aż tu nagle okazuje się , że ziemia na której stoi Twój dom , została sprzedana na mocy ustawy reprywatyzacyjnej. Czyż to nie jest s....stwo ? Zapomniałem .... nie wolno kląć , czółko ( ... ) :*

Miłego dnia Wam życzę :)

a i jeszcze jedno . Preczzkomuną puść mi to samo , ale w polskiej wersji językowej , nie znam angielskiego. No taki ułomny jestem :)

Zmoderowano 26.03.2013 godz.8:52 - powód: (moderator)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 marca 2013r. o 8:50
Pannazdzieckiem,
jakiś czas temu, na TWÓJ WNIOSEK, ustaliliśmy zasady wzajemnego "nazewnictwa" na portalu Bolec.Info.

PS.
Twoje ostatnie zamiłowanie do używania słów wulgarnych W CELU UŚWIADOMIENIA INNYCH UŻYTKOWNIKÓW portalu jest coraz bardziej żenujące.
Czy może faktycznie, prawie codziennie przeżywasz traumę i musisz w ten sposób odreagować ?
4335
26 marca 2013r. o 9:59
Hegemon napisał(a): Pannazdzieckiem,
jakiś czas temu, na TWÓJ WNIOSEK, ustaliliśmy zasady wzajemnego "nazewnictwa" na portalu Bolec.Info.

PS.
Twoje ostatnie zamiłowanie do używania słów wulgarnych W CELU UŚWIADOMIENIA INNYCH UŻYTKOWNIKÓW portalu jest coraz bardziej żenujące.
Czy może faktycznie, prawie codziennie przeżywasz traumę i musisz w ten sposób odreagować ?

Panie Hegemonie , Pański wkład w dyskusję oraz moderacja jest niezwykle wartościowa. Dzięki Panu , szerokie rzesze Bolecnautów już wiedzą , czym jest żenujący komentarz. Proszę zostawić moje frustracje mnie samemu , Panu nic do tego. Pozdrawiam .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 marca 2013r. o 10:32
Pannazdzieckiem napisał(a): Panie Hegemonie ...

Pannazdzieckiem,
nie bardzo rozumiem, z jakich powodów PONOWNIE łamiesz wspólnie ustalone zasady ?
Ponieważ dalszy ciąg Twojej wypowiedzi jest conajmniej dwuznaczny, nie będę go komentował na forum.

PS.
Natomiast użytkownikom portalu Bolec.Info przypominam, że PRZYZWOITOŚĆ OBOWIĄZUJE NAS WE WSZYSTKICH ASPEKTACH ŻYCIA !
Nie tylko tego "politycznego" : )
A SIŁA ARGUMENTÓW nie polega na ilości użytych k, c , s ... itp.

Pozdrawiam
4335
26 marca 2013r. o 11:23
Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą :)

Ponowię pytanie , czy Pan to rozumie Panie Przemku ?

3688
#Pynchoon nieaktywny
26 marca 2013r. o 12:22
Pannazdzieckiem napisał(a): aż tu nagle okazuje się , że ziemia na której stoi Twój dom , została sprzedana na mocy ustawy reprywatyzacyjnej. Czyż to nie jest s....stwo ?

Panna nie budź koszmarów, jeśli jesteś właścicielem nieruchomości, nikt Cię nie sprzeda w ramach żadnej ustawy reprywatyzacyjnej.
6979
E
26 marca 2013r. o 13:54
Pannazdzieckiem napisał(a): ... to największe s....stwo , jakie można sobie wyobrazić

Panna :) możesz mi wierzyć, że wiele osób czyta ten temat, mimo, że się nie wypowiada. Dowiadujemy się tutaj, bardzo ciekawych rzeczy i dziękujemy za edukację.
Gdyby jeszcze można było wyeliminować wulgaryzmy, to będzie dodatkowy plus, mówiący o tym, że rozpatrując sprawy bardzo trudne i bulwersujące, wulgaryzmy można zastępować innymi wyrazami, co dla człowieka tak elokwentnego jak Ty, nie powinno stanowić problemu:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza