Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 21:13
Preczzkomuna napisał(a): Tak skapitulowałem, ulżyło Ci? ( ... ) czasami trzeba przyznać rację. ;D

... a powyższe oznacza, że wogóle nie warto z Tobą dyskutować. Jak ktoś ma inne zdanie, to uważasz go za głupka.

Zmoderowano 26.03.2013 godz.8:02 - powód: Cytowanie (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 marca 2013r. o 21:26
Panowie , proszę . Ważne jest to , co nas łączy.... dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
25 marca 2013r. o 21:37
~ napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a):

Prześmiewczy ton na temat ubóstwa, biednych jest nie na miejscu. Teraz wiemy, jakie masz stanowisko wobec biednych. Taki jesteś prędki komuś pomagać?

Ludzi, którzy wygadują takie głupoty nie uznaję. Napisz jakieś konkrety, uzasadnij, podaj przykład to podyskutujemy. Ja napisałem o biednych myślę ok. Lepiej im będzie podnieść się z biedy przy wolnym rynku niż sztucznie podtrzymywani na kroplówce jaka jest zasiłek. Nie ulepszysz aparatu urzedzniczego. Bedzie się on tylko poszerzał i poszerzał. I nie mów, że zabieranie Kowalskiemu i dawanie Wiśniewskiemu wbrew jego woli jest ok.

Dopisane 25.03.2013r. o godz. 21:37:

Pannazdzieckiem napisał(a): Panowie , proszę . Ważne jest to , co nas łączy.... dobrej nocy Wam życzę :)

Dobrze przepraszam poniosło mnie :D

Tylda podpisz się bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać :P
4335
25 marca 2013r. o 21:44
Preczzkomuna napisał(a):
Dobrze przepraszam poniosło mnie :D

Tylda podpisz się bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać :P

Mnie również ponosi niekiedy, w końcu jesteśmy tylko ludźmi :D Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~falko niezalogowany
25 marca 2013r. o 23:13
Dobrze że tylko niekiedy cie ponosi.Da się wytrzymać.W imię przyzwoitości.
4335
26 marca 2013r. o 6:43
Jeśli mówimy już o przyzwoitości , zacząć należy moim zdaniem od likwidacji neoliberalizmu. Przykład u sąsiadów :

Miłego dnia :)

Dopisane 26.03.2013r. o godz. 06:43:

I jeszcze to , żebyście wiedzieli na jakim Świecie żyjecie :

&feature=endscreen&NR=1

:)

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
26 marca 2013r. o 7:16
Panna ale nie myl pojęć bo ludzie to później czytają i mówią, że liberalizm zły ;D Pod filmikiem znalazłem taki komentarz:
" Co to ma wspólnego z liberalizmem ? To się nazywa socjalizm, tyle tylko że taki "korporacyjny".
Makabra jaką propagandę sieją w tej durnej telewizji.
"

Trzy mity dotyczące kapitalizmu ;)

4335
26 marca 2013r. o 7:28
Preczzkomuna napisał(a):

Makabra jaką propagandę sieją w tej durnej telewizji.

Sam bym tego ładniej nie określił :D Miłego , muszę lecieć :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza