Przemyslaw napisał(a): [...] Wszystkim tchórzliwym tyldom i anonimom przypominam -- rozdawać i brać to można swoje.
[...]
Szanowni Hipokryci , wstydzicie się sami siebie .
Ja nie głoszę populistycznych haseł z żądaniem grantów od społeczeństwa .Głoszę o opamiętanie się władzy .Głoszę aby mniej zabierano ludziom.
Nikt Pana nie słucha, bo do tego trzeba mieć autorytet. Brakuje Panu predyspozycji, nie nadaje się Pan do polityki. Na dodatek brakuje Panu klasy i kultury. Wysuwa Pan jakieś zarzuty rodzicom chorych dzieci?! że nie popierają RP? Więcej Pan traci niż zyskuje na tej dyskusji na bolcu. I to nie ważne, że mówi to Panu anonim, że się nie przedstawiam. Zwyczajnie nie mam przyjemności się z Panem poznawać i wcale nie mam takiego obowiązku.
"Głoszę o opamiętanie się władzy .Głoszę aby mniej zabierano ludziom"
a to zdanie powyżej to niski populizm, ludzie już nie uwierzą w "głoszenie", śmiech na sali!
Dla mnie jest Pan kolejnym karierowiczem i populistą, który na dodatek niewiele wie, niewiele potrafi i zwyczajnie się nie nadaje. A szkoda, bo kiedy zaczął PAn się wypowiadać na bolcu, pomyślałem zobaczymy, może ktoś mądry? Myślę, że rozczarował Pan nie tylko mnie.