Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

bez prawa jazdy

~Jurosław niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 18:19
nie 200 tylko 500. poki jezdzi to jezdzi ale zrobi komus krzywde? Np Tobie lub Twoim bliskim? Wtedy bedziesz płakał ze mogłes cos zrobic. Ja bym zgłosił
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 18:47
`uważasz ze posiadanie prawa jazdy czyni z ciebie bezpiecznego kierowce?
no to bys sie zdziwił jakie stwory jezdzą po drogach ,maja papierek a umiejętnosci zero.

Jesli pali głupa po wsi i jezdzi jak z krec to oczywiscie trzeba zrobic porzadek. Ale jesli jedzie chłop do pracy a brakuje mu tylko prawka - po co mu szkodzić.

Co do kwoty - mogła wzrosnąc...nie byłem dawno w kraju... ;)

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 18:50
Maja powołać w Krepnicy ORMO.
~Ojciec Smardz niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 19:40
Zameldować "sołtysowi" - zrobi porządek.
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 20:12
~Jurosław napisał(a): nie 200 tylko 500. poki jezdzi to jezdzi ale zrobi komus krzywde? Np Tobie lub Twoim bliskim? Wtedy bedziesz płakał ze mogłes cos zrobic. Ja bym zgłosił
takich ludzi konfituro będzie jeszcze więcej bo teraz ciężej o uprawnienia,ale najlepiej zająć się własną du.ą
~Jurosław niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 22:51
~ napisał(a):
~Jurosław napisał(a): nie 200 tylko 500. poki jezdzi to jezdzi ale zrobi komus krzywde? Np Tobie lub Twoim bliskim? Wtedy bedziesz płakał ze mogłes cos zrobic. Ja bym zgłosił
takich ludzi konfituro będzie jeszcze więcej bo teraz ciężej o uprawnienia,ale najlepiej zająć się własną du.ą

No to jak Ci zabije dziecko to sie zajmij pogrzebem a nie biegaj za sprawcą z siekierą
~ niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 8:26
dolarek napisał(a): co byscie zrobili,wiedząc że w waszej miejsowości ktoś jezdzi bez prawa jazdy ,bardzo starym autem bez przeglądu?Dopisane 24.01.2013r. o godz. 14:38:artystka z krępnicy?

chyba czlowieku zamieniłeś się z h..... na głowę zamieniłeś zakładając taki temat, albo robisz z siebie głupa......

albo jesteś tą niedpowiedzalną osoba bez uprawnień

czekaj aż kogoś zabije albo zrobi krzywdę-- mądry polak po szkodzie

a sumienie samo cię zje......
~swój niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 8:55
czemu od razu że chłop ja wiem że swego czasu laska jeżdziła tam małym autem bez prawka i ubezpieczenia nie tylko po wiosce ale nawet ją widziałem w bolcu i wozi swoje dzieci też bym takie wybryki zgłosił bo potem jest płacz i zgrzytanie zębów i jak to wytłumaczyć że ktoś nie ma wyobrażni a jak by zrobił krzywdę moim bliskim to bym się wkur....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza