Najlepszy czasem"pływak" utonie,a i najlepszy"kierowca" ginie...tu nie ma reguły...a,"jazda bez trzymanki" ? tylko,na czyjeś własne życzenie,udaje się do czasu...
~Calineczka niezalogowany 26 stycznia 2013r. o 0:31
Czysto przypadkowo,widze że o Krępnicy zrobiło się głośno,może ktoś opiera się na niedawnych doniesieniach,a być może naprawde nadawcy ,zwracają uwage na istotny problem który dotyczy tej miejscowości... Wiem tylko, że sama promocja poprzedniego incydentu nie będzie miała interwencji mediów,a jeśli problem taki istnieje to warto zwrócić się bezpośrednio do ogranów społecznych. PS . Mam cholerny sentyment do tego co dotyczy tej miejscowości,a moze w sumie do tego co tam właśnie pozostało....moje głupie ślepie serce,ale to przecież ZYCIE!!!
ciekawa ja jestem skąd wy macie takie info, może to zazdrość?? pytaliście czy ma prawko, powiedziała wam że nie pewnie z palca wyssane ploty i tyle kogoś oczerniać jest łatwo ale na forum jak macie wątpliwości to zgłoście to na policje oni sprawdzą na pewno dla waszego spokoju.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.