bo ludziska nie maja zajęc,pracy,kasy zeby gdzies wyjsc i z zawiscią patrzą i myslą ...jakby to zrobic zeby inny nie miał czasem lepiej ode mnie...a najlepiej żeby miał gorzej...
wtedy osiąga stan nirwany... ;)
i niech czasami jedna z drugą zastanowi się co wypuści w eter bo plota może wiele krzywdy wyrządzić,ale to dla takich plotkar nie ważne,liczy się podbudowanie własnego ja...żałosne
Jesli potrafi jezdzic i nie jezdzi pod wplywem alkoholu to nic Ci do tego. Uwierz mi znam jedna osobe,ktora na "ladne oczy" prawko zdala i w ciagu jednego miesiaca miala dwie dosc powazne kolizje. Dziwny jest ten swiat pelno cpunow i handlarzy,ale o tym jakos nikt nie mowi :) a to jest znacznie powazniejszy problem.
A to ona jedna jest? takich jest wiele?lepiej niech kazdy pilnuje swego i będzie o.k! jak umie jezdzić to po co robić zamieszanie ?? jest dorosła i wie chyba co robi?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.