Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ostatki

3040
#misiek1032 nieaktywny
30 stycznia 2013r. o 19:50
wie ktos moze gdzie najlepiej sie wybrac na ostatki lub gdzie organizuja tzn. jakie restauracje ?? dajcie znac dzieki:-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kos niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 20:49
ja polecam olimpie
~Czarek niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 23:21
~kos napisał(a): ja polecam olimpie

ja zdecydowanie NIE poleam olimpii z uwagi na dj ktory tam gra :( nie potrafi chłopak rozkrecic imprezy. Poprostu puszcza muzyke i tyle, zero zaangazowania.

Olimpia kiedys byla naprade dobra, imprezy byly udane, do czasu...teraz totalna klapa, niewypal.
9902
#halotoja nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 11:59
A ja polecilabym Fantazje na Jana Pawla. Muzyka na zywo, duza sala, dobra zabawa!
~iga niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 13:16
Ja widziałam plakat, że w Innej Bajce będą ostatki za 200zł od pary!! DJ super!! ma być serbska uczta!- do jedzenia, może warto zadzwonić :)
Widziałam na facebooku ich też jest reklama!
Może tam pójdziemy????
~ niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 16:12
~iga napisał(a): Ja widziałam plakat, że w Innej Bajce będą ostatki za 200zł od pary!! DJ super!! ma być serbska uczta!- do jedzenia, może warto zadzwonić :)
Widziałam na facebooku ich też jest reklama!
Może tam pójdziemy????
dzwonilam tam mielismy isc ale ilosc jedzenia za ta cene niestety bardzo mala losos na baklazanie to tylko taka przystawka,baklava to kawaleczek ciasta,salatka z kurczakiem no i ta serbska uczta to sa 2 szaszlyki 2 cevapcici i karkowka i to jest na dwie osoby i do tego pieczywo no i koniec jak sie czlowiek bedzie bawil to i potem bedzie chcial zjesc no ale przy tym jedzeniu to trudno bedzie zadowolic glodny zoladek
~ niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 16:16
halotoja napisał(a): A ja polecilabym Fantazje na Jana Pawla. Muzyka na zywo, duza sala, dobra zabawa!

a kaja oni jakas stronke internetowa
~olo niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 20:09
macie jeszcze jakieś propozycje??? ja jakoś nie widze nic interesującego!!!
nie ma w czym wybrać.....czekam na jakieś linki:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza