agaser napisał(a): Dziś z koleżanką i naszymi (niewspólnymi :-))dziecmi wybrałyśmy się do Elpablo na pizzę.Zawsze polecałam to miejsce i sama chętnie na pizzę wpadałam.Dziś ochota na ten lokal przeszła mi gruntownie.Po pierwsze-było nas pięć osób,dostaliśmy cztery talerze i cztery zestawy sztućców,drobiażdżek,potraktowałyśmy niedopatrzenie pani obsługującej z humorem.A później szok-przy rozkładaniu talerzy okazało się że do jednego z nich jest przyklejony spory kawał jakiejś potrawy.Obrzydliwe.Nie jestem w stanie pojąć tego zjawiska.Sama pracuję w gastronomi,zdarza mi się i zmywak obsługiwać i że tak powiem w pale się nie mieści jak można coś takiego przeoczyć.Wezwana kelnerka talerze zabrała-rozsypując przy okazji sztućce po podłodze po czym podała nowe znów w ilości cztery na pięć osób.Mało tego-dzieci zamówiły czekoladę na gorąco-dostały kakao-jak na kakao całkiem dobre,esencjonalne że tak powiem,ale jednak kakao.Wiem jedno-ja już tam nie zajrzę,moi znajomi też nie.Mam nadzieję,że inne lokale w Bolcu lepiej poziom trzymają.Jakie są Wasze doświadczenia? Dopisane 02.02.2013r. o godz. 16:44:Szkoda,że żadna z nas nie pomyślała i zdjęcia nie zrobiła,szok widać był zbyt duzy
hemi napisał(a): w el pablo kilka razy wcinałem/brałem na wynos,ogólnie pizza dobra,a co do obsługi itp to jakiejś wtopy nie było ;)
~włochaty napisał(a): co tam włos wszystko i tak sie w gów.. zamieni a mięsko gratis na widelcu to promocja taka :D