Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Limit na psy i koty?
~kotowa niezalogowany
13 lutego 2013r. o 18:07
ja mam 12 kotow i 7 psów, co teraz mam zrobić co? powiedzie no pwiedzcie miiii:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
13 lutego 2013r. o 18:11
tieri napisał(a): Mam akwarium i duże obawy :|

Trzymasz psy w akwarium?

<i>
~light niezalogowany
13 lutego 2013r. o 18:16
pierwsza sluszna i trafna decyzja podjeta przez rade, popieram w 100%. nie bedzie tyle kup na trawnikach
~Miłośniczka większej ilości zwierząt niż niezalogowany
13 lutego 2013r. o 18:24
A ja myślę, że radni z Bolesławca nie mają co robić i wymyślają bzdurne uchwały za nasze pieniądze. Robią z siebie pośmiewisko na cały kraj i unię europejską. Wstydzę się za nich. Do bani z takimi radnymi!
1
emem
13 lutego 2013r. o 18:27
Moze by ograniczyc ilosc radnych? :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
4314
#wiewióra nieaktywny
13 lutego 2013r. o 18:33
~light napisał(a): pierwsza sluszna i trafna decyzja podjeta przez rade, popieram w 100%. nie bedzie tyle kup na trawnikach

Każdy odpowiedzialny właściciel psa schyli się i posprząta po swoim pipilku,ja bynajmniej tak robię.
Jednak widziałam nie raz jak idzie młoda osoba z pieskiem piesek zrobi kupkę a ona nawet się nie oglądnie i pójdzie dalej, natomiast znam też kilka osób i to starszych które za każdym razem sprzątają.
Albo takie tłumaczenie właściciela małego psa "A ile ten mój pies narobi, tyle co ptaszek??" jednak jeśli w jednym miejscu pięć takich mini piesków narobi to już jest spora kupa.PRAWDA??

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
13 lutego 2013r. o 18:36
skorn napisał(a):
tieri napisał(a): Mam akwarium i duże obawy :|

Trzymasz psy w akwarium?

tak. A koty w beczce na ogórki... :D
~CHORA DECYZJA niezalogowany
13 lutego 2013r. o 18:48
to jest nienormalna ustawa. zamiast pilnować aby ludzie nie męczyli zwierząt ,traktowali je humanitarnie i sprzątali po nich , uchwalono absurd. co ma ilość zwierząt do spokoju sąsiadów?? u mnie w bloku mają jednego psiaka a jest tak hałaśliwy jak 40. a co z tymi co maja przekroczoną normę. ZNOWU BĘDĄ W LASACH PORZUCONE ,TOPIONE ,ZABIJANE PO KRYJOMU ZWIĘKSZY SIĘ ILOŚĆ W SCHRONISKACH. a co jak ktoś ma 3 Yorki to co ma zrobić , uśpić?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza