Myślałem ze to żart ale widzę bolesławieckiej radzie parafialnej już się całkiem we łbach popier..ło... Co będzie następne? Może limit dzieci? To ja poprosze limit księży na miasto - 2 proboszczów i 2 wikarych...
prawda chyba się komuś poprzewracało ja sama mam 2 psy które uratowałam od śmierci i 4 koty które pływały w worku foliowym w bobrze i co teraz mam je oddać i gdzie na zmarnowanie są członkami rodziny !!do schroniska gdzie nie ma miejsca !! żenada
proponuję w najbliższym czasie małą psią a następnie kocią manifę w okolicach ratusza, kolejność dowolna. Urządzimy kocią muzykę, szczególnie wtedy gdy ta rada darmozjadów będzie sobie przesiadywała w ratuszu na kolejnym posiedzeniu Aby nie czepiali się że to zgromadzenie proponuję odpowiednio się oznakować i spokojnie małymi grupami ze swoimi pupilami wędrować wokół ratusza.
Bo mam wrażenie, że bez-radni powinni się wziąć za gospodarkę, tworzenie miejsc pracy dla młodzieży, ale toi chyba dla nich za trudne. Pozdrawiam i czekam na pomysły, kiedy, gdzie zbiórka jakie oznakowanie, a mam na tyle wiedzy że jak pójdzie to damy sobie radę z ze zgromadzeniem Pozdrawiam wszystkich psiarzy i kociarzy bolesławieckich
Masakra radni wogóle nie myslą co robią, jezeli suka mi sie oszczeni i będę miał 6 szczeniaków to co mandat dostane??
Czy zabiorą mi je do przechowalni ??
Ja był bym zatym aby liczbe radnych zmniejszyli do 4 a nie zwierzakami sie zajmować.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.