Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Limit na psy i koty?
2884
ela
13 lutego 2013r. o 18:49
emem napisał(a): Moze by ograniczyc ilosc radnych? :)
E tam, oni nie paskudzą na chodnikach ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 lutego 2013r. o 18:50
może uchwalcie limit osób na metr kwadratowy i będzie się robić losowanie kto na bruk . w końcu duża rodzina robi więcej hałasu niż mała i więcej g.ówna produkuje
~ niezalogowany
13 lutego 2013r. o 18:51
w bolesławcu gorzej niz na wiosce wszedzie kupy
41
#jegomosc nieaktywny
13 lutego 2013r. o 18:57
~Gregor297 napisał(a): Masakra radni wogóle nie myslą co robią, jezeli suka mi sie oszczeni i będę miał 6 szczeniaków to co mandat dostane??
Czy zabiorą mi je do przechowalni ??

Przepis ma dotyczyć dorosłych zwierząt.

www.djdowynajecia.pl
4868
#Anna_eS nieaktywny
13 lutego 2013r. o 19:02
A co będzie ze zwierzętami, których w mieszkaniach trzymać nie można? Jeżeli nieodpowiedzialni ludzi po prostu wyrzucą je z domu? Ile tych zwierząt trafi do schroniska czy na ulicę? Sam pomysł dobry, ale realizacja? Najlepiej zakazać czegoś, nie dając alternatywy.

A co jeżeli mam kotkę i chcę ją dopuścić i będzie kilka małych kociąt? Mam je wywalić bo nie wolno mieć mi więcej niż dwa koty?
3335
#aspera nieaktywny
13 lutego 2013r. o 19:06
nawet w wiadomościach na polsacie o tym mówią
9879
#panda nieaktywny
13 lutego 2013r. o 19:07
niezle jaja! Polsat wiadomości miały niusa z Bolesławca na ten temat! :)
~mam w domu tylko rybki , ile sztuk mogę niezalogowany
13 lutego 2013r. o 19:08
hahaha ale jaja w telewizji się już z nas śmieją, i kto tu tu rządzi !! wywalić na bruk tych nierobów !
mam w domu tylko rybki , ile sztuk mogę w mieszkaniu posiadać ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza