Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiejskiemu Ośrodkowi Zdrowia w Zebrzydowej grozi całkowite zamknięcie?
~ niezalogowany
19 kwietnia 2013r. o 13:42
Ja najchętniej całkiem uciekłabym do Gminy Osiecznica tylko kilkanaście lat temu wybudowałam dom i szkoda dorobku życia tracić przez tych nieudaczników.A ten cały dyrektorek Krzywdziński to nierób i tyle.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 7:57
Protokół nr 19/12 ze wspólnego posiedzenia Komisji Rady Miejskiej w Nowogrodzcu odbytego 05 listopada 2012. Radni jednogłośnie opowiedzieli się za przeprowadzeniem zbiórki publicznej na zakup karetki .W głosowaniu udział brało 11radnych wszyscy głosowali za.Dlaczego ta uchwała nie została wykonana do dzisiaj .Ja jako obywatel Gminu Nowogrodziec chcę dokonać takiej wpłaty i nie mogę bo sprawa została zamieciona pod dywan.Przypomnę że wszystkie Gminy z Powiatu Bolesławieckiego dokonały takiej wpłaty w kwocie 1zł od mieszkańca .Nasza Gmina miała wpłacić 15 000.zł.których jako jedyna nie zapłaciła.Bardzo wyraźnie widać jak Gmina dba o zdrowie swoich mieszkańców.
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 16:43
Dlaczego nie ma Zebrania Wiejskiego w Zebrzydowej w sprawie Ośrodka Zdrowia ,wyjaśniam pan Relich czeka aż firma która wygrała przetarg na remont szatni skończy prace, wtedy jaśnie nam panujący pochwali się mieszkańcom jakich to on dokonał remontów przypomnę prawie 200, tys,Tylko małe pytanko remont powinien zostać zakończony 31 03 2013 czyli już jest dawno po terminie więc pytam czy zostaną wyciągnięte konsekwencje finansowe wobec firmy?? Czy zostanie to zatuszowane.? ?? ?? Oczywiście zebranie ma się odbyć w szatni na boisku.
~Zebrzydowianin niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 17:50
Konsekwencje nie zostaną wyciągnięte ,bo firmie wykonującej usługę przedłużono termin na dokończenie remontu. Tu nasuwa się pytanie po co podpisywać kontrakty ,kiedy później i tak się ich nie przestrzega? Skandal i kolesiostwo.
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 20:16
A może ktoś za to coś przytulił . ?? :D ;(
~ niezalogowany
23 kwietnia 2013r. o 6:23

''WYSTARCZY ADY DOBRZY LUDZIE NIE ROBILI NIC
A ZŁO SIĘ BĘDZIE PANOSZYŁO ''
~ niezalogowany
23 kwietnia 2013r. o 18:12
~ napisał(a): Kiedy wreszcie dowiemy się prawdy od burmistrza co planuje zrobić z Ośrodkiem Zdrowia ,do tej pory nic nie wybudował ale skutecznie likwiduje.

zaraz , zaraz a fontanna ........no
~ niezalogowany
23 kwietnia 2013r. o 19:55
No i jeszcze drogę do Gierałtowa za 1 milion zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza