Przestańcie przynudzać, ośrodek normalnie pracuje, ściany zostały odmalowane - wystarczy tego czepiania się. Lepiej zadbajcie sami o zdrowie a szczególnie o zęby - myjcie zęby!
~ napisał(a): Przestańcie przynudzać, ośrodek normalnie pracuje, ściany zostały odmalowane - wystarczy tego czepiania się. Lepiej zadbajcie sami o zdrowie a szczególnie o zęby - myjcie zęby!
Słuchaj nudziarzu nad Ośrodkiem tyka bomba z opóźnionym zapłonem tylko patrzeć jak będzie wywieszka Ośrodek Nieczynny z powodu złych warunków sanitarnych .
~pacjentka niezalogowany 19 kwietnia 2013r. o 8:20
Ja swego czasu, będąc u pana doktora w Zebrzydowej zauważyłam kuwetę dla kota w jego gabinecie. To było parę lat temu jak było jakieś malowanie czy przy zmianie wykładziny....
dobre z tą kuwetą :)
Zapisałem się do ośrodka w Osiecznicy do panów Skorupskich.
Droga ta sama co do Nowogrodzca, nie narzekam. Całkiem inny klimat. Nie czarujmy się, naszego ośrodka się już nie wyremontuje.
Pytałem dr S. o to czy nie chce wybudować przychodni w Zeb ale zbył mnie że to rejon Krzywdzińskiego.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.