Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 21:07
Przemyslaw napisał(a):
Panie Piotrze .

Panie Przemku , wpierw Pan odpowie na moje pytania , a wtedy ja na Pańskie. Świadkowie Jehowy też próbowali mnie zwerbować :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 21:14
Pannazdzieckiem napisał(a):
Przemyslaw napisał(a):
Panie Piotrze .

Panie Przemku , wpierw Pan odpowie na moje pytania , a wtedy ja na Pańskie. Świadkowie Jehowy też próbowali mnie zwerbować :D
>

Proszę wybaczyć Panie Piotrku .Z całym szacunkiem ale tamte Pana Pytanie to całkowicie nie moja bajka .Zapraszam do polemiki na merytoryczne argumenty.
Wcale mi nie zależy aby mieć na siłę rację i aby kogokolwiek przekonywać .Jest temat o wyborach i zapraszam . " Róbta co chceta ".

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
15 kwietnia 2013r. o 21:52
Przemyslaw napisał(a): Z całym szacunkiem ale tamte Pana Pytanie to całkowicie nie moja bajka .Zapraszam do polemiki na merytoryczne argumenty.

Kurde ... facet, którego mieni się Pan przedstawicielem w Bolesławcu , nawołuje do Eurokołchozu , pod auspicjami Europy + , Pańskim zdaniem to inna bajka ? Merytoryczne argumenty ? Do jasnej cholery , krętaczu . Jesteś za likwidacją tego państwa , czy nie ? Plus ... trzy pozostałe pytania.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 21:58
spokojnie bo wrzodów dostaniesz :D ja dostaję skrętu kiszek ze śmiechu na te twoje próby uzyskania odpowiedzi...
jest za likwidacja wszystkiego co nie ,,palikotowskie,,
to widać ,słychać i ...czuć :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
15 kwietnia 2013r. o 22:17
falco napisał(a): spokojnie bo wrzodów dostaniesz :D ja dostaję skrętu kiszek ze śmiechu na te twoje próby uzyskania odpowiedzi...

Wybacz , młodszy od Ciebie jestem , jeszcze nie wiem , o co Przemusiowi chodzi . Ty twierdzisz , że o koryto , a ja widzę w każdym człowieku ... iskierkę Stwórcy. Chyba , że się mylę. Dobranoc :)

2900
#falco nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 22:22
w Przemku iskierkę?
toż on jest płomieniem!!!! :D
iskierkę Stwórcy?...toż to prawie Belzebub !!!
,,walczy,, z krzyżem niegodziwiec :D
kiepsko mu to wychodzi(jak zwykle) ale walczy :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 22:23
Panie Piotrze .Ja deklaruję że będę odpowiadał na Pana pytanie pod warunkiem że będą merytoryczne .Jeśli na któreś odpowiedzi nie będzie to znaczy że albo delikatnie mówiąc było mało poważne albo zbyt dotykało mojej prywatności.Jakie wnioski Pan z tego wyciągnie to Pana osobista sprawa .Nie podejmuję się ich oceniać.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
15 kwietnia 2013r. o 22:23
I jeszcze Trybuna Ludowego szukam :) Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza