Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~ niezalogowany
6 maja 2013r. o 13:41
~ napisał(a): Pan Moszczyński sporo pisze pod tyldą, podbijając własne tematy i zarazem obrażając innych forumowiczów.
Dajcie spokój z tym gościem.

A to ciekawe Tyldo jak to ustaliłeś/aś? Ty i ja może też jesteśmy Moszczyński?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 maja 2013r. o 13:57
Przemyslaw napisał(a): ... Pozdrawiam również miło było porozmawiać.Bywam tam dosyć często.Więc z przyjemnością skorzystam.

A gdzie merytoryczna dyskusja Panie Przemku ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
6 maja 2013r. o 14:25
~ napisał(a):
~ napisał(a): Pan Moszczyński sporo pisze pod tyldą, podbijając własne tematy i zarazem obrażając innych forumowiczów.

bujaj swoje rodzyny :]
~ niezalogowany
6 maja 2013r. o 15:44
~ napisał(a):

To jest bardzo proste jak tego nie wiesz to wróć do szkoły.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
7 maja 2013r. o 22:24
To Wy , My decydujecie o swoim życiu.Wystarczy nauczyć się oddzielać ideologię od gospodarki.Wedle przysłowia " BYT KSZTAŁTUJE ŚWIADOMOŚĆ"
Pracuj i szanuj innych . Reszta zrobi się sama.
http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=8691

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
10114
#alter nieaktywny
7 maja 2013r. o 22:27
Przemyslaw napisał(a): To Wy , My decydujecie o swoim życiu.Wystarczy nauczyć się oddzielać ideologię od gospodarki.Wedle przysłowia " BYT KSZTAŁTUJE ŚWIADOMOŚĆ"

Zbyt mało PanieM wiesz o gospodarce, aby się o niej wypowiadać.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Uciekas mi Pan od odpowiedzi... niezalogowany
7 maja 2013r. o 22:29
Jeżeli Pan nie potrafi odpowiedzieć na postawione pytania forumowiczów i ucieka Pan jak tchórz to co z Pana za polityk? Po co Pan rozpowszechnia SPAM olewając wszystkich, którzy chcą się czegokolwiek od Pana dowiedzieć? To jest niby polityka Palikota w Bolesławcu reprezentowana przez Pana? Pan się afiszuje nazwiskiem, nie ja. Skoro kieruję do Pana pytanie to używam pańskiego nazwiska, proste. Jeżeli na tyle byłby Pan kulturalny to udzieliłby Pan odpowiedzi, niezależnie czy to pisze Kowalski, Bruce Lee czy Jaś Fasola... :).
I jeszcze jedno Panie Moszczyński... Chciał Pan bardzo biuro poselskie w Bolesławcu, w którym to będzie Pan urzędował. Z tego co pamiętam napisał Pan, że biuro będzie utrzymywane z "datków". Dobrze pamiętam? Więc pytam, z czyich pieniędzy będzie utrzymywane biuro? Z pańskiej kieszeni czy raczej obywateli? :).
4668
#Anonim4668 nieaktywny
7 maja 2013r. o 22:48
.....czy ktos z was zna dobry przepis na domowe pierogi....to juz wiem,ze nazwa" dowowe" wziéla sié z tego iz te pierogi robi sié w dom....:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza