Wydaje mi sie ze wyczuwam tam intryge konkurencji i macza tam palce w tych nie przychylnych komentarzach najlepiej tak zrobic i smarowac .ja akurat tak sie sklada mam zdjecie pizzy i kieruje je do pana ktory twierdzi ze sie przysypuje dodatki serem brawo gamoniu :)[img=1368775012_9p2zdko.jpg]
Wydaje mi sie ze nie ma co sie czepiac obslugi kazdy ma prawo do tego zeby pracowac jedenemu to wychodzi lepiej drugiemu gorzej .jak zwykle sie czepiaja osoby ktore czekaja na 10 groszy reszty i az sie trzesa ZLOTÓWY ) sami pracujcie za gola pensje to Ciekawe czy bedziecie mili dla klientow
Jeśli przychodzisz z mordą jak buldog, to nie dziw się że obsługa nie będzie skakać jak małpa i na życzenie Cię rozweselać. Jesteś miły to i oni będą dla Ciebie mili. Co do pizzy? czasem zdarzy się że nie utrafisz w gusta klienta, ale gusta są gustami. Ja osobiście wolę z rafaello, ale w ep też da się zjeść smaczną pizzę (nie polecałabym kebaba).
"sam pracuj za gołą pensję i bądź miły".... jako sprzedawca wielu ludzi nie dostaje napiwków a mimo tego mają KULTURĘ OSOBISTĄ (pomijam sklepy typu żabka i as)
po 10 pizzy jedna gratis...hmmmm
chyba dam rade zjesc 10 zeby sie załapac na darmoche !!
coli tez na szesc dych chlapne i 0,85 przytacham do chałupy !
promocja trwa !!
Oj nie przesadzajcie, dziewczyny pracujace w el pablo są bardzo kulturalne i sympatyczne jak i w innych restauracjach w naszych mieście wiec sie nie czepiajcie. Kto chce to tam przyjdzie, i jak zasmakuje i sie z podoba to wróci a jak nie to pójdzie gdzieś indziej, proste taka kolei rzeczy hehe
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.