Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry psycholog - problem nerwica

~monia niezalogowany
27 maja 2013r. o 16:21
Witam, czy ktoś mógłby polecić mi dobrego psychologa? Chodzi mi o osobę z powołania, nie taką która będzie wszystko przeciągać tylko po to żeby zarobić. Nie musi być z bolesławca, może być z okolic. Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zyb niezalogowany
27 maja 2013r. o 17:00
jeśli to nerwica (choroba) to raczej trzeba do lekarza, psychiatry
~ewa niezalogowany
27 maja 2013r. o 19:01
no właśnie nie do końca masz racje. bo psychiatra z nerwicą wysyła do psychologa na psychoterapie. twierdzi że same tabletki bez psychologa nie pomogą.
~ja niezalogowany
27 maja 2013r. o 21:12
ja miałam problemy z nerwica ale miałam dodatkowo objawy somatyczne dretwienie rak i całego ciała, dusznosci, mrowienia, poszłam najpierw do neurologa zeby wykluczyc neurologiczne kłopociki , a pozniej do psychiatry niestety musiałam farmakologicznie sobie pomoc ale sie udało ,jesli chodzi o psychologa to na piaskowej jest gabinet pani dorota r.., zycze szybkiego powrotu do zdrowia
~ niezalogowany
27 maja 2013r. o 22:11
Polecam Panią psycholog w PCK-osoba pracująca z powołania!Nie tylko słucha ,ale potrafi nawiązać dialog i jest bardzo serdeczna.Polecam! Poza tym za darmo!
~ewa niezalogowany
28 maja 2013r. o 6:36
prosze podać namiary na tego psychiatre który Pani pomógł.
~ niezalogowany
28 maja 2013r. o 10:09
ja również zmagam się z silnymi zaburzeniami nerwicowymi. udałam sie do psychiatry j.olasińskiego-przyjmuje w bolesławcu :) pogadał przepisał mi leki za które zapłaciłam niewiele i czuje sie bez porównania lepiej.polecam
~ niezalogowany
28 maja 2013r. o 19:20
na Mickiewicza przyjmuje dobry psycholog i nie kasuje dużo p.Krysia trzeba zadzwonic najlepiej wieczorem i umówic sie na wizyte a to jej numer jesli sie przyda 756449663.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.