Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry psycholog - problem nerwica

~ niezalogowany
29 maja 2013r. o 8:30
~ napisał(a): na Mickiewicza przyjmuje dobry psycholog i nie kasuje dużo p.Krysia trzeba zadzwonic najlepiej wieczorem i umówic sie na wizyte a to jej numer jesli sie przyda 756449663.
Słyszałam,że to jest psycholog dziecięcy. Czy dorosłych też przyjmuje?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Basia niezalogowany
29 maja 2013r. o 8:45
Pani Krysia z Mickiewicza to świetny psycholog, chodziłam do niej, polecam!
~ niezalogowany
29 maja 2013r. o 10:45
W Złotoryi jest bardzo fajny oddział ,ktory powstał po likwidacji oddziału leczenia nerwic, do tej pory prowadzone sa tam zajecia jogi,psychorysunku i inne ,mysle tez, ze tam pracuja odpowiedni specjalisci do leczenia nerwic ...

psychologów godnych polecenia nie znam w Bolesławcu ,polecam lekarzy dr. Olesinskiego i dr Postek-Zyg , która ma specjalizacje z leczenia nerwic , to jedyni kompetentni ludzie ,do których bym sie udała mając problemy .Piszę to ,jako pracownik słuzby zdrowia .
~ewa niezalogowany
30 maja 2013r. o 6:34
Mam ważne dla mnie pytanie. gdyby Pani musiała dla Siebie wybrać to poszła by Pani z nerwicą do l.Olesińskiego czy do L Postek-Zyg?prosze o szczerą odpowiedż bo nią się będe sugerowała.Pozdrawiam
~ niezalogowany
30 maja 2013r. o 16:15
dopuki sie chodzi na terapię jest ok. ale jak sie przerwie po jakimś czasie wszystko wraca..to jest juz choroba na całe życie..
~do ewy niezalogowany
30 maja 2013r. o 20:04
to zalezy,jesli woli pani lekarza kobietę, jej delikatniejsze podejscie to dr Postek-Zyg , jesli faceta,ktory nie jest moze tak tkliwy,ale rozumie problem ,chociaz czasem ''po mesku'' to dr.Olesinskiego .. oboje s a naprawde profesjonalni,zawsze moze pani zmienic lekarza po wizycie, dr Postaek-Zyg przyjmowala też ( pewnie nadal przyjmuje) w Poradni Zdrowia Psychicznego dla dorosłych w Szpitalu na 1000-lecia , bezpłatnie,na Fundusz ..wystarczy sie zarejestrowac i sprawdzic jej podejscie :)
~ewa niezalogowany
30 maja 2013r. o 20:55
bardzo dziękuje za odpowiedż i podpowiedż. Pozdrawiam
~ niezalogowany
30 maja 2013r. o 20:58
~ewa napisał(a): Mam ważne dla mnie pytanie. gdyby Pani musiała dla Siebie wybrać to poszła by Pani z nerwicą do l.Olesińskiego czy do L Postek-Zyg?prosze o szczerą odpowiedż bo nią się będe sugerowała.Pozdrawiam

Stanowczo doktor Olesiński
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza