Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
O pieniądzach z Funduszu Kościelnego na mszy dla dzieci
~*** niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 15:45
Na początku wszyscy zadowoleni z nowego księżulka, a ja wiedziałam że jest coś z nim nie tak.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~RRR niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 15:55
Ten to ma powody aby narzekać na aktualnie rządzących.
2576
#dejwol nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 15:58
szkoda tych słów,
woda na młyn dla antyklerykałów, ale cóż się dziwić skoro obok tak rażących wystąpień trudno przejść obojętnie.
Darów Ducha Świętego jedynie życzyć pozostaje tak nieodpowiedzialnemu kapłanowi.
~zocha niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 16:00
czego ten klecha sapie niech sie cieszy z tego co ma- zawod ksiadz za 20 lat nie bedzie juz tak popularny
4190
#Detonator nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 16:09
Cały czas mówię że nienawiść płynie z kościoła,język dla dzieci jest nie zrozumiały wcale się nie dziwię że potem jest odwrót od wiary i kościoła. Nie chcę tu znowu ubliżać kościołowi jak to zwykle bywa, no ale dalej nasuwa się pytanie do czego służy klecha i ta jego cała posiadłość którą zajumali świnie
~ niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 16:34
Skąd klechy mają majątki? Widzieliście batmana jak pracuje na polu, w fabryce, przy trzodzie, na budowie, jak zamiata, czy jak maluje?
Ja nie widziałem, więc skąd te majątki? Skąd emerytury i fury, skąd komóry i służące? ;)
Normalny widząc to zrozumie a głupi się oburzy i nie zrozumie o co chodzi z tym klerem. A chodzi o grubszą kasę i wygodne życie.
9176
kc
9 czerwca 2013r. o 16:35
Detonator napisał(a): Cały czas mówię że nienawiść płynie z kościoła,język dla dzieci jest nie zrozumiały wcale się nie dziwię że potem jest odwrót od wiary i kościoła. Nie chcę tu znowu ubliżać kościołowi jak to zwykle bywa, no ale dalej nasuwa się pytanie do czego służy klecha i ta jego cała posiadłość którą zajumali świnie

Z Twojego posta, rozumiem, wręcz przeciwnie, " płynie " zrozumienie i miłość do innych ludzi : ). Dobrze, że dzieciaczki nie umieją czytać.

Katolicy, chodzący do Kościoła, są na tyle miłosierni, że wybaczą księdzu to straszne słowo (pomimo, że nie powinien w taki sposób się wyrażać ), natomiast dla niewierzących, nie chodzących do Kościoła, nie powinno mieć żadnego znaczenia, co mówi ksiądz podczas ogłoszeń parafialnych.
4190
#Detonator nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 16:36
~ napisał(a): Skąd klechy mają majątki? Widzieliście batmana jak pracuje na polu, w fabryce, przy trzodzie, na budowie, jak zamiata, czy jak maluje?
Ja nie widziałem, więc skąd te majątki? Skąd emerytury i fury, skąd komóry i służące? ;)
Normalny widząc to zrozumie a głupi się oburzy i nie zrozumie o co chodzi z tym klerem. A chodzi o grubszą kasę i wygodne życie.

ja widzę jak goli biednych i wciska im kit że (...) A ci co naprawdę potrzebują mają od kościoła gów.... :P ot taka wiara służy (...)

Zmoderowano 09.06.2013 godz.16:58 - powód: ubliżanie (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.