Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
O pieniądzach z Funduszu Kościelnego na mszy dla dzieci
~Krzysio niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 16:46
Dlatego nie chce mnie się chodzić na msze i słuchać tych (...) , coraz bardziej się ludzie zrażają do KK niestety przez takich Biznesmenów w sukienkach , co mnie obchodzi jego dach , figurki , pająki po kątach i nowe ornaty . Czasami ma wrażenie że głównie zajmują się zbieractwem na wszystko , ogłoszenia duszpasterskie dłuższe od mszy a ja idę się pomodlić i posłuchać słowa Bożego nie czytanego z Ewangelii bo taka to każdy na w domu ale posłuchać mądrego kazania . Niestety jest inaczej , (...)

Zmoderowano 09.06.2013 godz.16:59 - powód: złośliwości (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 16:50
~ napisał(a): Skąd klechy mają majątki? Widzieliście batmana jak pracuje na polu, w fabryce, przy trzodzie, na budowie, jak zamiata, czy jak maluje?

moze chcesz odpoczac od pracy i poprowadzic przez tydzien bazylike lub inną swiątynie w bc ?
4190
#Detonator nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 17:01
kc napisał(a): Z Twojego posta, rozumiem, wręcz przeciwnie, " płynie " zrozumienie i miłość do innych ludzi : ). Dobrze, że dzieciaczki nie umieją czytać.

Katolicy, chodzący do Kościoła, są na tyle miłosierni, że wybaczą księdzu to straszne słowo (pomimo, że nie powinien w taki sposób się wyrażać ), natomiast dla niewierzących, nie chodzących do Kościoła, nie powinno mieć żadnego znaczenia, co mówi ksiądz podczas ogłoszeń parafialnych.

wiem,wiem wybaczają tylko szkoda że bluznią jeden na drugiego,i całe te z 7 przykazań każdy szanuję,więc po co bić pianę,gdzie jest pomoc dla tych biednych jak tak księdzu każdy wybacza?

Zmoderowano 09.06.2013 godz.17:03 - powód: usunięte zbędne cytowanie. (moderator)
~^ niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 17:05
Proboszczowi Midasowi hajs się nie zgadza, więc pora zacząć rzucać mięsem... Bo na rope do Passata nie ma
4190
#Detonator nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 17:05
jeszcze dodam że zauważyłem że na klechy nić nie można napisać,czyż bym kłamał że mnie moderujecie i innych forumowiczów,chyba nie. Więc prawdę pisze bez obrazy (...)

Zmoderowano 09.06.2013 godz.17:14 - powód: nie obrażaj nikogo, a nie będzie to moderowane. (moderator)
~ niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 17:08
~ napisał(a): moze chcesz odpoczac od pracy i poprowadzic przez tydzien bazylike lub inną swiątynie w bc ?

No tak, gospodarka kraju bez otwartej bazyliki zawali się a PKB spadnie.
Emerytura za prowadzenie bazyliki? Chłopie lub babo - przejrzyj w końcu na oczy!!
A może ksiądz by chciał odpocząć od pracy przy pilnowaniu bazyliki i zasiąść na kasie w Biedronce?

Zmoderowano 09.06.2013 godz.17:15 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
9176
kc
9 czerwca 2013r. o 17:13
Detonator napisał(a): wiem,wiem wybaczają tylko szkoda że bluznią jeden na drugiego,i całe te z 7 przykazań każdy szanuję,więc po co bić pianę,gdzie jest pomoc dla tych biednych jak tak księdzu każdy wybacza?

7 przykazań ? : )

Jesteś biedny ? Jakiej pomocy potrzebujesz od księdza ?
~andreasik11 niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 17:14
daleko mu do śp księdza RĄCZKI...............
kariera mu w głowie a nie posługa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza