Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

szukam ludzi,którzy czują się samotni

7303
#pestka nieaktywny
23 lipca 2013r. o 14:27
ludzie naprawde czuja sie samotni ,nie koniecznie single.Kiedy jednak przychodzi im zrezygnowac z samotnosci bronia sie rekami i nogami
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
23 lipca 2013r. o 17:29
Czasem lepiej jest być samotnym, niż męczyć się z ludźmi, którzy i tak nas nie rozumieją i dla których istniejemy tylko wtedy, gdy czegoś chcą.

www.agakryspin.com
5777
#agaser nieaktywny
23 lipca 2013r. o 22:29
agak napisał(a): Czasem lepiej jest być samotnym, niż męczyć się z ludźmi, którzy i tak nas nie rozumieją i dla których istniejemy tylko wtedy, gdy czegoś chcą.

własnie dlatego czasem spotkac się z kimś kto o nas nie za wiele wie,a służy towarzystwem po to by i sobie i tej drugiej osobie poprawić nastrój

Dopisane 23.07.2013r. o godz. 22:25:

słowo "lepiej" uciekło mi z poprzedniego posta

A wracając do tematu-jest ktoś chętny do wspólnego wyjścia do kina?

Dopisane 23.07.2013r. o godz. 22:29:

capitanosss napisał(a): ...a ja jestem tak samotny....że nawet komary nie chcą mnie kasać...a mój cień już dwa lata temu mnie opuścil...i to bez żadnego slowa :> :D ;)

A było lepiej dbac o niego :D
4668
#Anonim4668 nieaktywny
24 lipca 2013r. o 8:00
..agaser ...strasznie mnie lon denerfowaf...wszędzie lazil za mną... :] ;) .....ja do marketu.... a on też...MASAKRA.....separacja dobrze nam zrobi...;)
5777
#agaser nieaktywny
24 lipca 2013r. o 15:21
capitanosss napisał(a): ..agaser ...strasznie mnie lon denerfowaf...wszędzie lazil za mną... :] ;) .....ja do marketu.... a on też...MASAKRA.....separacja dobrze nam zrobi...;)

to teraz nie marudź żeś samotny tylko ciesz się wolnościa,bo coś czuję,że on wrócić może
10412
#robal08 nieaktywny
26 lipca 2013r. o 9:12
A ja bardzo chętnie skorzystam z tej oferty .Jeżeli masz ochotę i czas mi poswiecić to napisz na gg 20656300 :)
7934
#duska nieaktywny
8 sierpnia 2013r. o 20:23
hmmm własnie fajnie jak są osoby z rónego przedziału wiekowego bo kazdy co innego wnosi w znajomosc :> :>
9180
#zielona nieaktywny
18 sierpnia 2013r. o 14:58
Nadal aktualne ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Nowe domy!