Nie dość, że ilość błędów razi w oczy, to na dodatek właściwie niczego się nie dowiedziałam.
Ogólny opis + jeden marny przykład to trochę biednie jak na coś, co ma trafić do czytelników niezorientowanych w temacie. Powinna też Pani zwrócić uwagę na to, że nie wszystkie ćwiczenia są dla wszystkich - niby wiadoma rzecz, ale często o niej się zapomina.
(...)
Fizjoterapeutka z zawodu, ale wiedza znikoma jeżeli chodzi o połączenie w sporcie to cieniutko. (...). Lumex a fitness to dwie różne branże jesteście najlepsi w tym co robicie ale dajcie spokój z fitnessem.
Zmoderowano 26.08.2013 godz.19:32 - powód: zbędne cytowanie oraz offtop (moderator)
Żal mi was ludzie, to takie łatwe krytykowac kogoś pozostając anonimowym. Po prostu zazdrościcie, że ktoś osiągnął więcej niż wy sami. Jestem studentem AWF i uważam, że artykuł jest merytorycznie poprawny, opieracie chyba swoją wiedzę takich śmiesznych gazetkach jak MH czy Szape.
Tekst jakich mnóstwo w internecie. I bardzo dobrze, że również na bolec pojawiają się tego typu artykuły. Każda inicjatywa, która zachęci ludzi do ruszania się jest cenna.
Kai i zdrowy: podane tutaj sa ogólne elementy rozgrzewki i co powinno się na nia składać.
I taki był cel ,aby przypomnieć po co jest rozgrzewka ,z jakich elementów powinna sie składać ,ile mniej więcej trwać i na co zwrócić uwagę.
jak dla mnie przekaz jest prosty i jasny.
Są różne sporty,rózne wysiłek,różne partie mm trzeba rozgrzewać bardziej inne mniej.
Nie wiem po co sie czepiacie.
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Rozumiem jak najbardziej każda inicjatywa jest dobra , ale proszę wyjść do ludzi z czymś nowym tego jest już pełno w internecie. Dzisiaj trzeba być orginalnym i dać ludziom receptę na lepsze życie. Jeżeli ktoś robi wybieganie na 7-10 km nie potrzebna jest rozgrzewka ale ważne jest schłodzenie. Bieganie i kilka wypadów w marszu? nie rozciągamy tylko mięsień broni sie przed rozciąganiem napinając się automatycznie. Nie można tego robić bo grozi naciągnięciem lub naderwaniem. Jeżeli polecamy zestaw ćwiczeń w domu to proszę nie pisać o orbitreku, wiosłach itd bo ludzie tego nie mają. Pani pisze o przyrządach a wcześniej o ćw w domu bądź w terenie. Trzeba się określić a nie pisać to o czym się niedawno przypomniało lub w necie poczytało. Receptę - dlaczego, po co , jak ... Rozumiem każda inicjatywa z głową jest sukcesem nic nie na siłę...
Do zdrowego
Wiesz pachnie mi tu jakimś niespełnieniem :) Skoro tak wiesz wszystko lepiej i jesteś taki "mądry" to dlaczego Ty nie piszesz artykułów?
Zdrowy jeszcze coś to nie strona specjalistyczna. Dlatego uważam, że tekst jest dobrze napisany bo ma być jasny i czytelny nawet dla zwykłego zjadacza chleba. Myślę że P. Angela mogłaby tu popisać się terminologią i definicjami książkowymi ale po co? Może tylko po to by tobie zaimponować? ale widocznie jest skromną osobą i nie potrzebuje adoracji.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.