na początek to Ci wystarczy. http://allegro.pl/rn-zestaw-lampa-uv-36w-zel-3x15-tipsy-klej-i3482811351.html
Owszem wiem, ze są tańsze, ale dłuższy czas pracowałam na żelach tej firmy i klientki nie narzekały. A jeśli chcesz naprawde zaszaleć to polecam żele firmy IBD
Tylko tutaj też są produkty do tipsów a tego nie chcę.. Czy taki zestaw jest ok?
http://allegro.pl/zestaw-gabrielle-nails-lampa-wszystko-co-trzeba-i3485329747.html
-primer przygotowujący płytke naturalną do stylizacji 10 zł
-cleaner do przemywania żelu10zł starcza na rok
-pędzel do nakładania żelu naturalny 7zł
-pilnik do opracowania paznokci 2zł
- żel clear ja używam allepaznokcie 18 zł z przesyłką na allegro
jeszcze preparat do ostatniej warstwy nabłyszczający około 15zł
2 kolory brokatu na początek
i wystarczy.
możesz jeszcze kupić sobie żel kolorowy, ale przy jednobarwnym widać wszelkie nierówności, trzeba już mieć wprawe. a brokatem po skosie paznokcia nakładam i ładnie wygląda i nie widać nierówności.
możesz narobić sobie tyle że zniszczysz sobie płytkę paznokcia, a żele za 15zł to jest masakra, normalnie za porządny żel trzeba dać ok 100 zł, żeby trzyma się przynajmniej 3 tygodnie i ładnie wyglądał. Lepiej odżałować sobie raz w miesiącu i iść do kosmetyczki, jęśli niema się wprawy niema co zaczynać!!!
e tam nie straszcie dziewczyny ! Ja kilka lat temu kupilam sobie na allegro caly zestaw do paznokci takiej sredniej klasy nie najtańszej ani nie super drogiej . Do zestawu była dołaczona instrukcja krok po kroku jak sie robi paznokcie poogladalam na You Tube kilka filmikow i zaczelam sobie robic oszczednosc duza gdyz wszystkie potrzebne produkty byly w zestawie i wystarczyly na bardzo długo. Teraz dokupuje produkty na allegro badz w sklepach internetowych jest tego wszystkiego pod dostatkiem. Zel tez sobie można dobrac taki na ktorym sie wygodnie pracuje. Pierwsze paznokcie pozostawiały sporo do zyczenia ale moje zdanie jest takie ze wszystkiego mozna sie nauczyc. Wszystko zalezy ile pieniedzy chcesz na to przeznaczyc. Nie wiem czy dalej jest ale w Bolesławcu byla hurtownia artykułow do paznokci i ja bylam z nich zadowolona. Jak chcesz wiecej informacji napisz na priv. :)
Każda rada cenna :) Troszkę czytam i już mi się miesza..Nie chodzi mi o wymyślne wzorki..Jakaś pieczątka, brokat, cekiny..Proste i nieskomplikowane wzorki. Z tego co poczytałam najwięcej problemów jest z: pęcherzykami powietrza i odchodzącym żelem..Też macie takie problemy?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.