Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zerwijmy łańcuchy!

2663
#blues nieaktywny
8 września 2013r. o 23:40
Ale wiesz? Zwierzaki mi zawsze odpłacają bezgranicznym przywiązaniem,wiernością i bezinteresowna miłościa za moją miłość a ludzie za miłość im daną nie zawsze mnie tak potraktowali.Ludzie potrafią wykorzystać a zwierzę nie.

Dopisane 08.09.2013r. o godz. 23:40:

Ale wiesz? Zwierzaki mi zawsze odpłacają bezgranicznym przywiązaniem,wiernością i bezinteresowna miłościa za moją miłość a ludzie za miłość im daną nie zawsze mnie tak potraktowali.Ludzie potrafią wykorzystać a zwierzę nie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4469
#Patrzalski nieaktywny
8 września 2013r. o 23:50
O tym pisałem . Mam w domu pieska ,który był topiony ,wcześniej mocno katowany ,bity ... wszystkiego się boi ,boi się szelestu papieru w kuchni ,boi się jak kichnę boi się nawet jak pierdnę :(
Wyobrażasz sobie co ten zwierzak przeżył wcześniej ? Jak przychodzę z pracy to kładzie się na plecach i sika ,bo boi się ,że będę go bił !! Pomyślisz że jakiś człowiek tak mu kiedyś robił ? Chcę spotkać tego "człowieka" Pokażę mu co o nim myślę ,pokaże dosłownie ,ręcznie.
2663
#blues nieaktywny
8 września 2013r. o 23:58
Patrzalski napisał(a): O tym pisałem . Mam w domu pieska ,który był topiony ,wcześniej mocno katowany ,bity ... wszystkiego się boi ,boi się szelestu papieru w kuchni ,boi się jak kichnę boi się nawet jak pierdnę :(
Wyobrażasz sobie co ten zwierzak przeżył wcześniej ? Jak przychodzę z pracy to kładzie się na plecach i sika ,bo boi się ,że będę go bił !! Pomyślisz że jakiś człowiek tak mu kiedyś robił ? Chcę spotkać tego "człowieka" Pokażę mu co o nim myślę ,pokaże dosłownie ,ręcznie.

Tez mam takiego małego czarnego Bambusia ,ze schroniska, ktos go bił tak ,ze na noge jedną nie chodził i zebra miał przetracone,tez tak pada na plecy i ma z przestrachu padaczke.Jest na lekach ,ale boi sie być sam ,chodzi krok w krok za nogami ,zeby nawet przez chwile nie zostac samotnie.Bardzo go kocham.Spi z nami w łózku.
4469
#Patrzalski nieaktywny
9 września 2013r. o 0:06
Mój też śpi ze mną w wyrku :) Ale pomimo tego ,że wszystkiego się boi to wszystko atakuje ;( ze strachu wszystkich gryzie . Do mieszkania nie wejdziesz ,muszę go zamykać w pokoju u córki .
2663
#blues nieaktywny
9 września 2013r. o 0:18
Patrzalski napisał(a): Mój też śpi ze mną w wyrku :) Ale pomimo tego ,że wszystkiego się boi to wszystko atakuje ;( ze strachu wszystkich gryzie . Do mieszkania nie wejdziesz ,muszę go zamykać w pokoju u córki .

Mój tez nie "życzy " sobie żadnych gości i stara się ukąsić w łydke ,biore go na smycz albo zamykam w pokoju syna ,zeby nie był sam,ale i tak pobyt gosci odchoruje,a w mojej obronie dałby sie posiekać,kiedy przyszło mi wyjechac na 4 dni ,nic nie zjadł ani nie wypił tylko przelezał na mojej poduszce nie ruszajac się i nie dajac sie z niej zabrac.Ha ,to jest miłość,człowiek tak nie potrafi. :)

Dopisane 09.09.2013r. o godz. 00:18:

Patrzalski napisał(a): Mój też śpi ze mną w wyrku :) Ale pomimo tego ,że wszystkiego się boi to wszystko atakuje ;( ze strachu wszystkich gryzie . Do mieszkania nie wejdziesz ,muszę go zamykać w pokoju u córki .

Mój tez nie "życzy " sobie żadnych gości i stara się ukąsić w łydke ,biore go na smycz albo zamykam w pokoju syna ,zeby nie był sam,ale i tak pobyt gosci odchoruje,a w mojej obronie dałby sie posiekać,kiedy przyszło mi wyjechac na 4 dni ,nic nie zjadł ani nie wypił tylko przelezał na mojej poduszce nie ruszajac się i nie dajac sie z niej zabrac.Ha ,to jest miłość,człowiek tak nie potrafi. :)
4469
#Patrzalski nieaktywny
9 września 2013r. o 0:25
Chciałbyś dopaść tego s...iela który tak skaleczył to stworzenie >?
Ja obiecałem sobie ,że jak złapię barana, który będzie próbował utopić albo zakatować psa ,to będzie dla niego najgorszy dzień w jego życiu .

Zastosowana autokorekta

2663
#blues nieaktywny
9 września 2013r. o 0:36
Patrzalski napisał(a): Chciałbyś dopaść tego s...iela który tak skaleczył to stworzenie >?
Ja obiecałem sobie ,że jak złapię barana, który będzie próbował utopić albo zakatować psa ,to będzie dla niego najgorszy dzień w jego życiu .[/c

To nie baran ,to prymitywny cham ,nalezało by takiemu dać w mordę,ale ja nie umiem i gdyby mi sie zdarzyło takiego typa ujrzeć to pewnie skończyłoby sie zwyzywaniem go od różnych i to z odległości ,zeby mi nie odrąbał czego tasakiem albo nie utopił bo pływac nie umiem.Idę spać bo już klawiszy nie widze i piszę pewnie z błedami.Dobrej nocy. ;) ;)

Zastosowana autokorekta

4469
#Patrzalski nieaktywny
9 września 2013r. o 0:43
Dobrej nocy :)
Ja swojego słowa dotrzymam . Jak złapię to zrobię to co obiecałem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza