Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga wzmożone kontrole!

~iks niezalogowany
15 września 2013r. o 18:06
igrek napisał(a): Tylko głuptasy myślą, że jest inaczej. Tylko, że Polaczyna jak wyjeżdża za granicę RP to jest taki idealny, że jak jest ograniczenie do 40 km/h to jedzie 35 a u nas 100 :]

pewnie znasz to z autopsji co ? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pisjoł niezalogowany
15 września 2013r. o 18:29
nie sondze żeby akcja nazywała się "pasy" tylko "podnoszenie statystyk w ramach zbliżającego się końca roku"
4106
#igrek nieaktywny
15 września 2013r. o 18:40
~iks napisał(a):
igrek napisał(a): Tylko głuptasy myślą, że jest inaczej. Tylko, że Polaczyna jak wyjeżdża za granicę RP to jest taki idealny, że jak jest ograniczenie do 40 km/h to jedzie 35 a u nas 100 :]

pewnie znasz to z autopsji co ? ;)

Nie znam tego z autopsji bo nigdy jeszcze nie byłem za granicą, ba z Bolesławca nigdy nie wyjechałem :|
~td niezalogowany
15 września 2013r. o 21:20
mnie złapali :-) i stówka w plecy
~Do td niezalogowany
15 września 2013r. o 21:38
~td napisał(a): mnie złapali :-) i stówka w plecy

No i powiedz szczerze czemu jesteś stówę w plecy :> Policjanci się uwzięli na Ciebie czy dałeś dupy z lenistwa ??
~tuptuś niezalogowany
15 września 2013r. o 22:10
Ja czesto jezdze za granice i jak wracam w nocy zmęczony to nie che mi sie zwalniać na wioskach i tak srednio co 20km błyska :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza