Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga wzmożone kontrole!

~ niezalogowany
15 września 2013r. o 14:54
~ napisał(a): Wez pod uwage rowniez fakt, ze jak zagranica przekroczysz o 50 km/h predkosc to bedziesz plakal z powodu kary jaka Ci naloza kredyt w banku pewny, rownie dobrze prawko moga Ci zabrac, w polsce tylko 500 zł i 10 pkt

na zachodzie jest kultura na drodze, w poslce chamstwo i prostactwo plus cwaniactwo.

No i właśnie o to chodzi, że tu nie chcą cię nauczyć kultury ale powoli skubać na mandatach i punktach.
Polaka nie stać na wysokie mandaty i będzie uważał jak mu ktoś pogrozi.
Chodzi tylko o to aby Polak mandaty łapał i się kultury nie nauczył.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 września 2013r. o 14:57
Obywatel cywilizowanego kraju jak mu zabiora prawko chodzi pieszo, obywatel RP jak mu zabiora prawko to nadal smiga autem.

Dziwi mnie ze w Polsce jest tak liberalne prawo w stosunku do pijakow na drodze, ze policja potrafi poraz 5ty zatrzyamc delikwenta a sady z tym nic nie robia.
2900
#falco nieaktywny
15 września 2013r. o 15:32
ale czy to aby według nowego ,,prawa,, jakie to mówi o trzykrotnym, nadmiernym przekroczeniu dozwolonej prędkości nie będą zabierać prawa jazdy?
czyli np. mnie zabiorą pomimo trzezwości a pijany szaleniec nadal w dupie będzie miał prawo :>

kontrole były i są potrzebne ale że prawo mamy do dupy to inna sprawa...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~xxx niezalogowany
15 września 2013r. o 16:58
Nasz rząd troszczy się o nasze bezpieczeństwo.
:D
4106
#igrek nieaktywny
15 września 2013r. o 17:13
~Nie wieżę już w Polskę napisał(a): Przyjechałem właśnie z wakacji samochodem w dwie strony zrobiłem 3.000km (Niemcy, Austria, Słowenia, Chorwacja) i na drogach zero fotoradarów i zero policji.

:D dobre sobie :D zaczniesz wierzyć w Polskę jak dostaniesz polecony z fotoradaru np z Austrii :] Różnica taka, że w PL dostaniesz 100 zł, a w A - 100 E.
1463
#sirtech1 nieaktywny
15 września 2013r. o 17:14
Zatrzymali mnie dziś na ''wschodnim'' bez pasów ale mam zaświadczenie lekarskie że nie powinienem jezdzić w pasach i nawet prawka nie sprawdzali. :|
4098
#wepo nieaktywny
15 września 2013r. o 17:31
~syf napisał(a): Policjant za granicą nie jest rozliczany na dywaniku z tego ile wystawił w miesiącu mandatów a u nas tak jest.
Widzę kolega światowy jest. Zna się na Policji zarówno w kraju jak i na świecie.

Dopisane 15.09.2013r. o godz. 17:30:

~Nie wieżę już w Polskę napisał(a): Niemcy, Austria, Słowenia, Chorwacja... zero fotoradarów i zero policji.

Masz tu na rozwianie twej niemądrej teorii:

Dopisane 15.09.2013r. o godz. 17:31:

i w Niemczech :

4106
#igrek nieaktywny
15 września 2013r. o 17:34
Tylko głuptasy myślą, że jest inaczej. Tylko, że Polaczyna jak wyjeżdża za granicę RP to jest taki idealny, że jak jest ograniczenie do 40 km/h to jedzie 35 a u nas 100 :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo