Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sylwester 2013

~egerszege niezalogowany
21 października 2013r. o 9:58
ja sie bawie w NOT-ie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 października 2013r. o 16:16
II LO
~TT niezalogowany
21 października 2013r. o 16:37
Gdzie dobrze bawić się w Sylwestra? To zależy , ile masz kasy. Można spędzić cudowna noc w promieniu 60 km od B-ca , za 600 zł od osoby. Polecam
~ niezalogowany
21 października 2013r. o 17:54
w Dobrej jest fajnie....,,żarełko" swojskie, dobre i dużo :) w tamtym roku głodny nie byłem, tylko kaca leczyłem następnego dnia, nie wiem dlaczego ? :> ale wtym też tam idziemy :)
3145
#hemi nieaktywny
21 października 2013r. o 21:18
Może inaczej: niech sie ludzie wypowiedzą gdzie NIE warto iśc ,bo każda oferta to cudowne menu,super orkiestra, dobra cena ,a po Sylwestrze płacz,że orkiestra wyła jak pies,żarcie zimno i takie ilości,że trzeba było samemu kombinowac :P

Zresztą "ciekawie" ...bardzo szerokie pojęcie:dla jednych to bal ,wielka sala,200 osób ,cena nie gra roli ,dla innych będzie to mała salka ,niewielka grupa ludzi ,bez przepychu i ciasnoty ,ale żeby w cenie 0,7 na łeb było ;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~xxx niezalogowany
23 października 2013r. o 23:10
koliber?
~Julcia niezalogowany
24 października 2013r. o 10:28
Polecam wyjazd do Budapesztu ! - więcej info www.studentbreak.pl (...)

Zmoderowano 24.10.2013 godz.10:38 - powód: plakat reklamowy (moderator)
~Dominika niezalogowany
24 października 2013r. o 13:55
Gorąco polecam Sylwestra na Sali wiejskiej w Uboczu kolo Gryfowa
Super klimat sala fajna dobre zarelko i super zespoł
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza