Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sylwester 2013

3990
#krystek_bc nieaktywny
24 października 2013r. o 14:09
~ napisał(a): w Dobrej jest fajnie....,,żarełko" swojskie, dobre i dużo :) w tamtym roku głodny nie byłem, tylko kaca leczyłem następnego dnia, nie wiem dlaczego ? :> ale wtym też tam idziemy :)

Dajcie spokój z tą dobrą nawet szampana nie było chyba że sam przyniosłeś porażka totalna!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 października 2013r. o 17:54
~Dominika napisał(a): Gorąco polecam Sylwestra na Sali wiejskiej w Uboczu kolo Gryfowa
Super klimat sala fajna dobre zarelko i super zespoł

W pelni potwierdzam bedzie szampanska zabawa z super zespołem

bedzie bedzie zabawa bedzie sie dzialo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
25 października 2013r. o 8:24
~TT napisał(a): Gdzie dobrze bawić się w Sylwestra? To zależy , ile masz kasy. Można spędzić cudowna noc w promieniu 60 km od B-ca , za 600 zł od osoby. Polecam

To poleć taki mnie własnie interesuje :)
~ niezalogowany
25 października 2013r. o 13:47
za 600 zł to można wyżywić czteroosobową rodzinę przez miesiąc
116
#moderator nieaktywny
3 listopada 2013r. o 11:25
~calahan7 napisał(a): witam poszukuje informacji gdzie beda organizowane imprezy sylwestrowe i w jakich cenach najlepiej tez nr. tel by mozna bylo sie dokladnie dopytac co i jak
2438
#rafi nieaktywny
3 listopada 2013r. o 13:02
falco napisał(a): hmmmm...w Bolesławcu?

;)
hmmmm...w Twoim Domu?

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~JA. niezalogowany
3 listopada 2013r. o 16:53
Sylwester przy szkole podstawowej w Bożejowicach.Cena 270 zł. Trzy gorące posiłki ,kawa ,herbata,ciasto,przekąski,szampan.Gra zespół FLESZ ;) :D
~boleslawianin niezalogowany
3 listopada 2013r. o 17:28
Polecam sylwestra w Gromadce. Nie zapomniany klimat ,orkiestra super no i żarełko. Polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza